2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
نه چرا ضعیف؟ اتفاقا بعضی ها بهترین تخمک ها رو با سینال میدن. البته الان یکی دو ماهی هست انقد داروی ت ...

از هر فولیکول یه تخمک در میاد عزیزم؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ایشالله ... دوتا بلاست انتقال دادن  چهارمین انتقاله 😥 و  آخرینش

به سلامتی منم میرم  برای  انتقال سوم ولی هیسترو تشخیصی  و خراش انجام دادم شما چی ؟ 

والبته انتقال قبلی همه چیزم خوب بود ولی نگرفت  اندومتر و ۲ جنین بلاست و هیچینگ انجام دادم ولی لانه گزینی صورت  نگرفت  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم. هر فولی یه تخمک داره. الان داروهای تقلبی خارجی زیاد شدن یا قاچاقی که میان تو شرایط خوبی نگهداری نمیشن. واسه همین دکترا بیشتر به سمت داروهای ایرانی میرن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزیزم. هر فولی یه تخمک داره. الان داروهای تقلبی خارجی زیاد شدن یا قاچاقی که میان تو شرایط خوبی ن ...

تعجب کردم از نصر همه دارو هاش ایرانی بود پس واسه همیناست 

شما هم پیش نصر هستید؟راضی هستین؟

بغلشون بگیری

مرسی عزیزم 😘خدایی نکرده یه درصد جنینات نشد به نظرم جای دیگه برو دیگه تخمک هات هدر ندرن همش رو مخمه که چرا جنینات زیاد نشد 😖میترسم منم 

سلام قشنگا  

من امروز که روز۷ سیکلم بود برای سونو دوم رفتم.گفت۷تافولی داری   باز کلی آمپول نوشته...اچ ام جی سینال و اورگالتران .گفت یکشنبه بیا که روز پانکچرتو مشخص کنم.خوش خیال بودم که کلی فولی دارم .به نطرتون تغییر نیکنه با این آمپولها که بیشتر بشه؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام قشنگا     من امروز که روز۷ سیکلم بود برای سونو دوم رفتم.گفت۷تافولی داری     ...

داروهاتون قبلش چیا بود؟ با ذخیره چند عزیزم؟؟؟ 

حتما بیشتر میشه نگران نباش عزیزم 

نه عزیزم از هر فولی یک تخمک در نمیاد برخی فولی ها کیفیت و اندازه خوب ندارن. دوست من ۲۴ تا فولی داشت  از این تعداد ۱۸ تا تخمک  ازاد کرد و ۱۰ تا جنین تشکیل شد براش

مرسی عزیزم 😘خدایی نکرده یه درصد جنینات نشد به نظرم جای دیگه برو دیگه تخمک هات هدر ندرن هم ...

این گزارش سنویه منه که ۱۵ تا فولی داشتم هایپرم شدم اما از دکتر خودمو دو دکتر دیگه پرسیدم هیچ جواب قانع کننده ای ندادن صد در صد دیگه اونجا نمیرمم دکترم گفت کلا ۸ تا تخمک داشتی عکسو بهش نشون دادم چیزی نگفت گفت هرچی داشتی و کشیدم خدا ازش نگزره پس اون ۷ تایه دیگه رو چه کار کرده نمیدونم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
نه عزیزم از هر فولی یک تخمک در نمیاد برخی فولی ها کیفیت و اندازه خوب ندارن. دوست من ۲۴ تا فولی داشت& ...

😫یه استرس دیگم اضافه شد به بقیه استرس ها 😬

سلام قشنگا     من امروز که روز۷ سیکلم بود برای سونو دوم رفتم.گفت۷تافولی داری     ...

منم انروز رفتم سونو هفتم دوباره دارو داد گفت یکشنبه بیا که وقت پانکچر بهت بدم. به سلامتی ایشالا. تا میتونی کنجد و مغز و گرمیجات بخور