2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم شما بیمار دکتر رستمی یا افلاطونی هستی؟؟  ایشون اغلب برای رشد تخمک و تحریک تخمدان سو ...

ممنونم عزیزم.

من بیمارخانم دکتر اقاحسینی هستم مرکز امید.

تو مرحله ی انتقالم (برای بارسوم).

یک سوال با یک سرنگ باید اب مقطر رو تو شیشه ی پودر بریزیم و با سرنگ دیگه ترکیب رو بکشیم و تزریق کنیم و یا اینکه با یک سرنگ میشه هردوکار رو انجام داد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تزریق کردم عزیزم دکتر گفت از وسطای سیکلم شروعش کنم برای اینکه جنینها قوی تر باشن و بلاست بشن دک ...

ممنونم...ان شاء الله هممون این بار جواب بگیریم🤲

شما تو چه مرحله ایی هستید؟ انتقال یا پانکچر؟ من انتقال دارم.هورمون رشد داد و پردنیزولون و استرادیول

گلم ربطی نداره، یه جنین حتی ممکنه لانه گزینی هم بکنه با مشکل ژنتیکی و تا مراحل خوبی هم جلو بره  ...

زینب جون اینی که جنین بلاست 5 روزه با گرید AB منجر به بارداری نشه و بتا صفر باشه غیر از احتمال 30-40 درصدی مثبت شدن IVF ، میتونه دلیل دیگه ای هم داشته باشه؟مثلا ایراد از اسپرمه؟؟؟یا بخاطر سن (42 سالگی )نتونسته لانه گزینی کنه؟؟؟یا ایمنی؟؟(علی رغم استفاده از قرص هیدروکسی کلروکین) یا هر دلیل دیگه ایی؟؟؟؟

خیلی ذهنم درگیر این شده که چرا علی رغم اینکه واقعااااا هیچی کم نزاشتم چه از دارو چه از تغذیه ،ورزش، مراقبت های لازم و حتی از لحاظ فکری و روحی با یقین به مثبت شدن پیش رفتم ، ولی نشد....متاسفانه با دلایل فرا انسانی و کائنات و.... هم قانع نمیشم.نمیدونم چرا؟؟؟؟

سلام زینب جان خوبی عزیزم یه سوال غیر مرتبط داشتم من یه دختر ۶ ساله دارم که لاغر و ریزه هستش اصلا میل ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

ببین گلم اگر دخترتون سالمه خواهش میکنم اصلا مولتی ویتامین ندین، همون غذاهای عادی رو براش جذاب کنین آجیل و مغزها رو تو غذاش بذارین و این ترفندها که مامان ها بلدیم، مثلا شخصیت مورد علاقه اش هم خوب غذا میخوره و غذاهای سالم میخوره

گلم یه عالمه بچه مثل دختر شما تو فامیل داشتیم که الان چاااااااااااق چااااااق هستن، به خاطر لاغری تو سنین پایین از بس مولتی ویتامین مصرف کردن یهو وزنشون بالا رفته که دیگه هیچ جوری پایین نمیاد 

حتی بهش اصرار هم نکنین، یه مشاوره کودک و خانواده برید هم خیلی کمک میکنه چون اغلب این موارد مشکل این مدلی نهفته هست و طول میکشه تا درست بشه ولی اصلا بهش نه جایزه بدین نه تشویقش کنین نه تنبیه، دیگه بقیه موارد رو مشاور بررسی میکنه

مولتی ویتامین رو من الان به پسرم هم نمیخوام بیشتر از یکی دو دوره بدم با اینکه نسبت به بقیه پسرای همسنش تپلی نیست چون نمیخوام چاق بشه و الانم می بینم طبق نمودار خودش داره جلو میره راضی ام

عزیزم مشایخی خوبه؟ معروفترین دکتر رویان کی هست عزیزم اطلاع نداری؟ معینی شنیدی؟ 

والا معروفترین که نمیدونم 🙈🙈🙈🙈 معینی رو دیدمش، استاد دانشگاه هم هست 

مشایخی من خیلی ازش راضی بودم و باهاش خیلی اوکی بودم، هر چی میگفت گوش میدادم

از لبنیاتی میگیریم اشنانیست ولی اونجا چون گاو زیاد دارن شیرهاشون خوبه غلظتش بیشتره .ماست های پاستوری ...

گلم دیگه اینا رو خودت باید بسنجی 

ولی اون طعم به خاطر چربی زیاد شیرهای این مدلی هست و هموژنیزه نیستن، چربی زیاد های برای ما اصلا لازم نیست و خوب هم نیست، بچه های زیر دوسال هستن که باید full fat milk بخورن ماها نیازی نیست و الکی چاق میشیم خصوصا با زندگی شهری و فعالیت کم

و اینکه شیر پاستوریزه خواص بیشتری داره تا شیر جوشیده شده

با اون سرنگ کلفته مواد رو بکش و مخلوط کن، موقع تزریق سرنگ نازکه رو بذار 

کلا به من ده تا سرنگ‌انسولین داد و ده تا بسته امپول..

پس خودم با سرنگ های عضلانی مواد رو بکشم و با زیرپوستی تزریق کنم؟

عزیزم شرایط شما عاااااااااالیه، نه تخمک ها آزاد نمیشن زودتر از 36 ساعت و اینکه iui زودتر یا دیرتر م ...

ممنون عزیزدلم حرفات آرومم کرد انشالله که هر چی از خدا میخوای بهت بده گلم  

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنونم...ان شاء الله هممون این بار جواب بگیریم🤲 شما تو چه مرحله ایی هستید؟ انتقال یا پانکچر؟ من ان ...

عزیزم امیدوارم که انتقال موفقی داشته باشی و بزودی مامان بشی. برای رشد جنینی که انتقال میدین چه هورمون رشدی دادن و از کی استفاده میکنید؟میدونید جنینی که میخواید انتقال بدین چندروزه و با چه کیفیتیه؟

زینب جون اینی که جنین بلاست 5 روزه با گرید AB منجر به بارداری نشه و بتا صفر باشه غیر از احتمال 30-40 ...

عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 😔 خيلي سخته

ببین گلم یه واقعیت وجود داره، اینه که تخمک به شدت با بالا رفتن سن کیفیتش افت میکنه، اسپرم هم با اینکه جدید. ساخته میشه ولی بعد از سن 40 سالگی مرد به دلیل افت فیزیولوژیک توستسترون کیفیتش میاد پایین و خب شانس بارداری در هر سیکل خیلی کمتر میشه خیلی زیاد، حتی اگر ظاهر خانم و آقا اصلا به 40 نخوره، حتی اگر هورمون ها اوکی باشن، این احتمال کمتره متاسفانه 😔😔😔😔 اما دکترا تلاششون رو میکنن تا اونجا که میشه سراغ اهدایی نرن، اما متاسفانه گاهی بر اساس جواب آزمایش های هورمونی باید زودتر سراغ اهدایی رفت تا رحم به فاز یائسگی نره، چون رحم دیرتر از تخمدان یائسه میشه و میتونن با دارو شرایطش رو اوکی کنن(اطلاعاتم زیاد نیست در این زمینه ولی خانم های جوان با یائسگی زود رس رو دیدیم همگی که با اهدایی باردار میشن) 

به خاطر همین پیشنهاد فریز تخمک خانم ها تو سنین پایین مطرح میشه

دلایل دیگه تقریبا مطرح نیستن شاید کمتر از یک درصد احتمالشون باشه ولی اغلب دارو میدن که همون زیر یک درصد احتمال هم تحت پوشش قرار بگیره

ولی نمیشه صرفا به خاطر سن از اول گفت اهدایی، چون خیلیا نتیجه گرفتن از ژن خودشون و حیفه از همون اول چند بار تلاش نکرد 

ببخشید عزیزم نوشتن این مطالب برای خودم هم خیلی سخته😔😔😔😔 ولی نمیشه کتمانش کرد 

حالا چرا هیدروکسی کلروکین دادن؟ داروی مالاریاست برای درمان کرونا هم بحث هست روش 

عزیزم امیدوارم که انتقال موفقی داشته باشی و بزودی مامان بشی. برای رشد جنینی که انتقال میدین چه هورمو ...

ممنون ان شاء الله..

سوماتروپین..

حقیقتش بار سومه انتقال میدم و دقیق نمیدنم بلاست هست یانه و چند روزه است.بار اول منفی شد بار دوم تو ۸ هفته قلب از کار افتاد تو فروردین ۹۹ و اینبار هم برای بار سوم انتقال میخوام بدم

مرکز امید دکتر اقاحسینی.