2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
برادرشوهر من سر استفاده از داروی گیاهی تا حد مرگ پیش رفت. بخاطر اینکه یه مشکل خونی داشت که حالت عادی ...

دقیقا 

تو شیراز که مرکز کبد ایران هست اگر برید بیمارستان مرجع("الان اسمش یادم نیست) اونجا کلی بیمار با هپاتیت دارویی می بینیم به خاطر همین داروهای گیاهی

این تازه نوع خوش بینانه هست 

گاهی تو سویق و داروهای گیاهی کورتون و مواد شیمیایی با دوز نامعلوم قاطی می کنن که درظاهر شرایط بیمار خوب میشه ولی بعدش عمق فاجعه معلوم میشه

منم نمیگم تمام پزشک های نوین عالی و مقدس هستم اصلا چنین چیزی ساده انگاری هست 

اما وقتی یه دکتر قابل اعتماد پیدا کردیم دیگه هر چی گفت باید گوش بدیم، منم همیشه همین کارو میکنم و گاهی هم پیدا کردن دکتر خوب آسون نیست ولی وقتی پیدا شد دیگه خیالم راحته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     عزیزم وقتی جنین بلاست میشه یعنی نقص کروموزومی نداره یا اینکه این دلیل ن ...

گلم ربطی نداره، یه جنین حتی ممکنه لانه گزینی هم بکنه با مشکل ژنتیکی و تا مراحل خوبی هم جلو بره 

ولی هر چی جنین مراحل رشد رو پشت سر میذاره احتمال اینکه مشکل کروموزومی داشته باشه کمتره، به طوری که بعد از تشکیل قلب ریسک سقط خیلی کم میشه و در هفته 12 که دیگه جنین خیلی تمایز پیدا کرده ریسک سقط به زیر 1 درصد میرسه

کلا اگر جنین تو 12 هفته از بین بره بیشتر به دلایل ایمنی و انعقادی هست و کمتر به خاطر مسائل ژنتیکی

کلا در حالت طبیعی که پدر و مادر سالم هستن، 50 درصد جنین های تشکیل شده(سلول تخم) نقص ژنتیکی دارن و محکوم به سقط هستن، اگر این جور نبود rate نقایص مادرزادی در هنگام تولد خیییییلی زیاد میشد و یه جورایی بچه سالم داشتن میشد شانس و خیلی اوضاع خراب میشد، کلا طبیعت جوری برنامه ریزی کرده که سالم ترین ها متولد بشن و بقا داشته باشن

ذخیرتون خیلی پایینه  باید اصلا وقتو تلف نکنی سریع وارد سیکل میکرو بشی زمان واست طلاست  ب ...

ببخشید من ذخیرم قبل اینکه کیست شکلاتی بگیرم۳و۴۹بود ک عالی بود بعد ک.کیست گرفتم شده۶یعنی چی شده؟هنوز پیش دکتر نرفتم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
قربونت، خدا کنه😍 میدونی راستش خیلی انرژی مثبت نیستم فقط پوستم کلفت شده دیگه😅😅😅 ولی خب یه وقتایی ...

شادن جون انتقال دادین؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من ۴ سال پیش که رفتم گفتن همسرت مشکل اسپرم داره به خاطر این نمیشه ، بعد کم کم تنبلی تخمدان گرفتم و ا ...

ایشالا خدامعجزشو بهت نشون میده شک ندارم...براماهم ی وقت تعیین کرده ک طعم مادرشدن رو بچشیم...❤

.ببخشیدپانکچر یعنی چی؟ 

گلم میدونی چیه هرم تغذیه رو دیدی، بیشترین سهم نان و غلات هست و بعد سبزیجات و میوه، بعد گوشت و پروتئی ...

شما ذخیرت چن بود عزیزم؟

شادن جون انتقال دادین؟؟

آره عزیزم هفته ی پیش یکشنبه و سه شنبه

شما چیکار کردی بالاخره؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان سوماتروپین (هورمون رشد) رو کی تزریق کرده؟ ایا من‌میتونم خودم خونه تزریق کنم و اینکه برای چی ت ...

سلام عزیزم شما بیمار دکتر رستمی یا افلاطونی هستی؟؟ 

ایشون اغلب برای رشد تخمک و تحریک تخمدان سوماتروپین میده

آره گلم تمام داروها به حز عضلانی رو خودت میتونی تزریق کنی(عضلانی جرات میخواد😁😁😁) 

ببخشید من ذخیرم قبل اینکه کیست شکلاتی بگیرم۳و۴۹بود ک عالی بود بعد ک.کیست گرفتم شده۶یعنی چی شده؟هنوز ...

ذخیره زیاد نمیشه 

هر دو ازمایش رو یه جا دادین ؟؟

آزمایشگاه معتبره ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
لبنیات محلی خطرش چیه؟

عزیزم اگر میدونی تغذیه گاو چیه و برای آشنا هست خیالت راجت

ولی اینکه گاهی میزان آفلاتوکسین در شیر بالاتر از حد مجاز هست و کارخانه ها شیر رو ریجکت می کنن، حالا اون گاودار که نمیره شیر رو بیرون بریزه، میده به همین مغازه های لبنیاتی که دستگاه سنجش و آزمایش ندارن

یه علت دیگه که من خودم فقط شیر و لبنیات پاستوریزه و از کارخانه های معتبر میخرم اینه که شیر با جوشیدن خیلی از خاصیت هاش از دست میره ولی آقای پاستور با ابداع روش پاستوریزاسیون کاری، این مشکل رو حل کردن و با کشتن میکروب های مضر شیر خاصیتش حفظ میشه، در صورتی که تو خونه باید شیر رو بجوشونیم و کلی از مواد مفیدش هم از بین میره و هم به ظرف میچسبه