2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045687 بازدید | 684477 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا نزدیک به همیم.من این ماه قرار بود برم خسش نبود عقب انداختم

واسه منم يه ماه عقب افتاد چون اولين سونوگرافي نوشته بود آدنوميوزيس دارم، دوباره سونو سه بعدي نوشت که رفتم يه جاي ديگه سونو، گفت اصلا مشکلي نداري، الکي يه ماه هدر شد،

واسه منم يه ماه عقب افتاد چون اولين سونوگرافي نوشته بود آدنوميوزيس دارم، دوباره سونو سه بعدي نوشت که ...

دارو مصرف نمیکنی؟من سونوراخوددکترم گرفت گفت مشکلی ندارم هروقت بخوام میتونم برم

یا رب العالمین
ذخیرتون خیلی پایینه  باید اصلا وقتو تلف نکنی سریع وارد سیکل میکرو بشی زمان واست طلاست  ب ...

عزیزم دو سال پیش هم آی وی اف کردم جواب نداد. ولش کردم یه مدت. حالا گفتم سه ماه کامل تقویت و پرهیز کنم. کیفیت تخمک باید بالا باشه

دکتر چوبک بسیار دلسوز خوش اخلاق و با سواده برو پیش،ایشون

دکتر چوبک قبلا واسه عفونت میرفتم پیشش. عصبانی شد از اینکه آی وی اف کرده بودم. میگفت تو چیزیت نیست جوونی طبیعی حامله میشی. البته اون موقع ذخیرمم 1.3 بود. میگفت اگرم لازم شد بری یا برو یزد بیمارستان مادر دکتر افلاطونیان یا برو رویان تهران. یه سیکلم پیشش متفورمین لتروزول اینا گرفتم. یه تخمک داشتم و روش طبیعی که جواب نداد

نه عزیزم من از زبون دکتر شنیدم. خودم گزارش سونومم دیدم و کامل میدونم چیه. کیا کلاهبردارن؟ من اینی که ...

آره گلم اگر دیدی مجوز از وزارت بهداشت ندارن و اگر دیدی پروانه مطب ندارن کلاه بردارن وگرنه کسی که پروانه طبابت داره خاطرت جمع

حالا دکترت برای این مشکل چی گفت؟؟ 

یعنی کلا یه بار سونو کرده بود با اینا؟؟! گودمن فکر کردم الونوا داده که کم سونو کرده  

بله همین روز که نسخه نوشت سونو کرد

روز اول پذیرش هم یه بار سونو کرده بود که گفت برو سوم پریود بیا

بعد از  نسخه دوم  یه نامه بهمون دادن که باید  بعد از مصرف داروها بیایم مستقیم بریم زیر زمین بیمارستان واسه پانکچر

کلا با پذیرش سه بار دیدمش 

با همین  دو تا نسخه 

متاسفانه به خاطر کمبود هورمون های تولید شده از تخمدان و کاهش ضخامت اندومتر هست. در نتیجه تو مدت زمان ...

آره گلم درسته ولی اغلب موارد فرد هیچ مشکلی نداره و ضخامتش هم خوبه اما طول دوره پریود و حجمش کمه

گلم احیانا رژیم بدون کلسترول نگرفتی؟؟

آره گلم اگر دیدی مجوز از وزارت بهداشت ندارن و اگر دیدی پروانه مطب ندارن کلاه بردارن وگرنه کسی که پرو ...

هیچی عزیزم. سکوت محض. گفت کیست هموراژیک تو تخمدان راستت هست. این ماه کاریت نداریم تا کیست از بین بره. برو ماه دیگه شروع کن داروهای تخمک کشی رو. منم گفتم بازم ادامه بدم دوره تقویت و پرهیز رو. تا تخمکای باکیفیت بالایی داشته باشم

آره گلم درسته ولی اغلب موارد فرد هیچ مشکلی نداره و ضخامتش هم خوبه اما طول دوره پریود و حجمش کمه گلم ...

واللا. کربوهیدراتو خیلی کم کردم نون و برنج اصلا نمیخورم. هیچ چیز شیرین غیر از دو سه تا میوه در طول روز نمیخورم. مصرف روغنمم کمه فقطم روغن فرابکر از روغن گیری ها می گیرم. چربی های مفید رو بیشتر از طریق مغزها دریافت می کنم. رژیم بدون کلسترول چیه؟

واللا. کربوهیدراتو خیلی کم کردم نون و برنج اصلا نمیخورم. هیچ چیز شیرین غیر از دو سه تا میوه در طول ر ...

نمیشه نون وحذف کرد اخه😥

نون چه ضرری داره چرانمیخورین؟

خدایابه امیدخودت🌺