2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
باهمه وجود براتون دعا و آرزو میکنم🌺🌸🌺🌸🌺 هر روز برای دوستان منتظرم از صبح زودی که بیدار میشم دع ...

چه شیرین مینویسی. حتما چندین برابر اثر این دعاها به تو و زندگیت برمیگرده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا روز سوم پريود سونو ميکنن؟؟ يا فقط ويزيته؟ شلوار سونو چيه؟ من اصلا نشنيدم و نديدم

اره بابا غرق درخون دکترمن که میگه شورت دشلوار را کامل دربیار بعضیا از کنار لباس سونومیکنن بعضیا شلوار سوراخ دارمیپوشن براسونو

یا رب العالمین
نازنینم شما که الان دیگه به امید خدا باید آزمایش بدین نیاز به بی بی چک نیست ولی حق دارین خیلی حال س ...

و خداوند جایی که عقل آدمی بدانجا نمیرسد راه می گشاید

عزیزم از ته دل از خدا میخوام با همین سیکل مادر و پدر یه دوقلوی ناز و مامانی مثل خودت بشین.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم جاری که علم غیب نداره. تا کسی چیزی نگه از کجا باید بفهمه. اینقدر دیگرانو واسه خودمون بزرگشون ن ...

آره عزیزم من خودم خیلی مشتاق بودم همین ماه برم میکرو ولی دکترم نذاشت و اینو صلاح دید منم دیگه دیدم کاری ازم بر نمیاد فقط خواستم حالا که میکرو نمیکنم لااقل آی یو ای رو دوباره امتحان کنم ببینم چی میشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من شوهرم ازو هست هیچ دارویی هم نداد

راستی شما گفتی یه بار تسه کردن. خب الان نتیجه اش مشخص شده؟ ک تعداد یا مورفو چجوریه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستای گلی ک شوهرشون تحت درمان هست بیاین بگید دکتر ارولوژ برا شروع سیکل میکرو، چ دارویی ب همسرشون د ...

عزیزم به همسرم من سینال اف داده و قرص فرتیل اید

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نه اینارانگفتن فقط گفتن میتونیم میکرو کنیم

آها. فکرنمیکردم اینجوری باشه.

فکرکردم وقتی اسپرم داخل بیضه موجود باشه، قبلش تستش میکنن. 

الان ک دارویی چیزی ندادن، قطعا اسپرمای داخل بیضه کیفیتشون خوبه و تنها مشکل این بوده ک وارد منی نمیشن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻