2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045894 بازدید | 684488 پست
ممنونم لیانای عزیزم.الهی که خدا دعاتو در حجم مستجاب کنه.با تو دلیت دعام کن خیلی محتاجم

قربونت بشم عزیزم ایشالا چند روز دیگه واست جشن خوشحالی بگیریم 💙💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به امید خدا 💙 میری گل پسرت رو میبینی ایشالا  خب الان شده شبا کم کم رفع میشه تا چند روزه دیگه ...

لیانا جان مامان ماهک ک گفتی تعیین جنسیت کرده ، همین کاربری ک الان داری بهش پیام‌میدی

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ من روز چهاردهم انتقال تیتر بتام ۸۰۰ بود امروز که روز شانزدهمه شد ...

خب عزیزم هرچی نی نی بیشتر بتا بالاتر😅

حتما دوقلو داری😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوبه عزیزم

لیانا جون پس فردا میخوام آی یو آی کنم اگه نگرفت ماه بعد میرم میکرو با تو دلیت برام دعا کن

سه تا فولی داشتم ۱۳ و ۲۱ و ۲۲ ضخامت رحمم ۸ بود دکتر گفت وضعیت رحمت عالیه فقط مشکل مورفو و تحرک همسرم نگرانم کرده

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من اصلا نمیدونم برم کدوم دکتر . فعلا دارم تحقیق میکنم میگن دکتر طرازی هم خوبه . 

ببین خیلیا با طرازی نتیجه گرفتن 

رویان‌

ابن سینا 

فروتن عابدی نصر 

تجربه های بچه ها رو بخون که راحت بتونی انتخاب کنی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جان مامان ماهک ک گفتی تعیین جنسیت کرده ، همین کاربری ک الان داری بهش پیام‌میدی

بله گلم

هرچقدر بیخیال تر باشین نتیجه عالیتری دریافت میکنید من بار اول چون جنبنام aبودن میگفتم اوکیه کلا به م ...

ان شا الله که صاحب بچه های خوب و ناز و قشنگ بشی و همه زحماتت به ثمر بشینه🌺🌺🌸

همینطور باقی دوستان چشم انتظارمون

آمین

لیانا جون پس فردا میخوام آی یو آی کنم اگه نگرفت ماه بعد میرم میکرو با تو دلیت برام دعا کن سه تا فول ...

به سلامتی عزیزم انشاالله با ای یو ای مامان بشی دیگه وارد سیکل میکرو نشی امیدت به خدا باشه انشاالله مامان یه وروجک شیطون بشی 😍😍🤲🏼🤲🏼😘😘

به سلامتی عزیزم انشاالله با ای یو ای مامان بشی دیگه وارد سیکل میکرو نشی امیدت به خدا باشه انشاالله م ...

خدا از دهنت بشنوه گلم ممنون بابت دعای قشنگت

انشالله نینی ناز تو صحیح و سالم بغل بگیری  

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنونم . ب نظر شما برم پیش کدومشون ؟

من خودم با عابدی بودم که از تخمک کشی و انتقالش راضی بودم کمترین دارو رو بهم داد 

دکتر بختیاری تو نیکان هم هست که دکتر شیسا جون که خودش خیلی راضی بوده وقت زیاد میزاشته 

نصر هم میگن مثبتاش زیاد ولی خب مطبش شلوغه 

دکتر فروتن هم خوبه تو بهمن  

خدا از دهنت بشنوه گلم ممنون بابت دعای قشنگت انشالله نینی ناز تو صحیح و سالم بغل بگیری    

مامان عید ۱۴۰۰😍😍😍😍

مررررسی از دعات 😘