2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست
ببین تموم اینایی که طبیعی اقدام میکنن مگه استراحت میکنن خیلی ها اصلا نمیفهمن کی باردار شدن  حا ...

خوب شد پیدات کردم طوطیا جون حالت خوبه؟ من بخاطر اینکه شما گفتین برا همسرم شیره خرنوب گرفتم بخوره منم خریدم داره هر روز میخوره فقط نمیدونم این بهتره یا خود خرنوبو بگیرم دم کنم بخوره بهتره؟؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما من میخوام ای وی اف تعیین جنسیت انجام برم . تهران هستم ب نظر شما کدوم دکتر بهتره ؟ خدارو شکر ی ...

سلام عزیزم من تعیین جنسیت کرم مرکز ابن سینا دکترمم ذنوبی بود راضی بودم ایشالا شمام نتیجه میگیرین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خب عزیزم هرچی نی نی بیشتر بتا بالاتر😅 حتما دوقلو داری😍😍😍

😅😅😅😅

شادن جون دوقلو خیلی دوست دارم اما چون ریسکش بالاست و من هم امکان استراحت ندارم برام خطرناکه 😂

توکل بر خدا 

اما از ته دلم از خدا میخوام برای شما نتیجه همین انتقالت دو تا نی نی نااااز باشه😍😍

به امید خدا 💙 میری گل پسرت رو میبینی ایشالا  خب الان شده شبا کم کم رفع میشه تا چند روزه دیگه ...

قوربونت ایشالا تا اخرش به خوبی بگذره هممون نینیهامون بسلامت بغل کنیم

😅😅😅😅 شادن جون دوقلو خیلی دوست دارم اما چون ریسکش بالاست و من هم امکان استراحت ندارم برام خطرناک ...

وای من عاشق دوقلوام انشالله که برای شما هر چی خیره و صلاحتونه باشه برای منم دعا کنین خدا بهم دوقلو بده

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
وای عزیزم مرسی ک اومدی . با اولین انتقال نتیجه گرفتی ؟

من چون دوقلو نمی خواستم دفعه اول یدونه انتقال دادم که بعد فهمیدم تو ای وی اف یدونه ریسکه دفعه دوم دوتا دادم که خداروشکر باررار شدم