2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
ميشه بگي ايمنيت چند بود؟ منم يكم بالا بود پاكروش گفت عددي نيست  هر چند با انتقالم پردنيزولون ...

این آزمایش ایمنی که دادمه.دکتر وقتی دید گفت شما مشکل ایمنی داری و باید سرم و یه سری داروی دیگه برای آی وی اف دریافت کنی.

دکتر پاکروش برای کسایی که مشکل ندارن یا مشکلشون خیلی خاص نیست سعی میکنه طبیعی نتیجه بگیرن.به من همش می گفت خانم شما طبیعی باردار میشی.ولی نشد حالا که این آزمایش رو قبل میکرو دادم فکر می کنم شاید به این دلیل باشه که باردار نشدم.فکر کن من روز ۲۷ سیکلم این آزمایش رو دادم خوب اگرم لقاحی اتفاق افتاده باشه بدنم از بین برده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لی جون من رفتم پیشش روز ۱۸ سیکلم بود، وقت نگرفته بودم همینجوری رفتم ببینم از کجا باید شروع کنم. س ...

قربونت برم لی لا جون که مشکل گشایی..امیدوارم بزودی نتیجه ی شیرین این زحمتارو هم شمابگیری وهمه ی منتظرا.یادمه دکترت یکی دیگه بود؟نظرت عوض شد یا من اشتباه میکنم؟

بله اين ازمايشها رم داديم  پاكروش حتي پي سي تي گرفت هسچ كدوم مشكلي نداشتيم  بله خودش ميك ...

نظره خود دکتر برای اینکه منفی شده چیه؟ با دکتر دیگه ای هم مشورت کردین؟

خداروشکر که طعم شیرین مادر شدن رو چشیدی.به نظر من اگر آدم بدونه مشکلش چیه حداقل درصدد رفع اون برمیاد ...

لی لی جون نا امید نباش، من که ۴۲ سالمه چنان امیدوارم که نگو. یه وقتایی خودم خنده ام میگیره. تازه دوبارم پانکچر کردم و جنین بی جنین. برای چی نا امیدی؟ سختی داره خیلی اما بالاتر از همه چیز، یه قدرتی هست به اسم خدا، که جهانی با این عظمت و هماهنگی خلق کرده. بهش اعتماد کن. تو یه دفتر بنویس خدایا نه من نه هیچکس دیگه نمیتونه این وضعیت رو درست کنه. پس میسپارم به خودت، خودت به بهترین شکل برام حلش کن و من رو به آرزوم برسون. وقتی سپردی به خدا، بهش اعتماد کن و فکرت رو آزاد کن و مطمئن باش اینبار خدای بزرگ برات حلش میکنه. حتی اگه سختی برات پیش اومد بازم اهمیت نده، شاید خدا داره ایمانت رو میسنجه. بگو مهم نیست چون خدا خودش میدونه چیکار کنه

منو ببخش دوستم اگه از این حرفام ناراحت شدی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم لی لا جون که مشکل گشایی..امیدوارم بزودی نتیجه ی شیرین این زحمتارو هم شمابگیری وهمه ی منتظ ...

فدااات عزیزم. نه درست یادته‌. اول پیش عارفی بودم، پانکچر دوم طاهری پناه، حالا هم رفتم سروقت نصر. گفتم تا سه نشه بازی نمیشه!

ممنون از دعای خوبت. انشالله به زودی قسمت خودت عزیزم. برات بهترینا رو آرزو دارم

خوب دو بار دادم نشد  بعدا بازم ميدم  گفتم شايد وضعيت تخمكهام از لحاظ كيفيت الان بهتر شدن ...

پاکروش راجب کیفیت تخمک چیزی بهتون نگفت؟

اینم بگم اگر شما مشکل خاصی از جمله ایمنی و یا ژنتیک نداشته باشید با تکرار میکرو نتیجه می گیرید چون شانس هر بار حدود ۳۰-۴۰ درصد هستش و با تکرار موفقیت آمیز خواهد بود.یه کار دیگه هم میشه کرد pgd یا pgs با این کار جنین هایی رو که مشکل کروموزومی ندارند انتخاب میکنن و انتقال میدن.چون خیلی مواقع علت میکرو منفی مشکل کروموزومی جنین هستش.این رو هم با دکتر مشورت کنید

سلام سلام من نفیسه ام میخوام برم برای ivf اما هنوز نه دکتر رفتم نه چیزی .از کرونا هم میترسم. چیکار ک ...

سلام عزیزم

دیگه چاره ای نیست درمان رو عقب نندازید.منم خیلی می ترسم ولی سیکلم رو شروع کردم تا خدا چی بخواد

پاکروش راجب کیفیت تخمک چیزی بهتون نگفت؟ اینم بگم اگر شما مشکل خاصی از جمله ایمنی و یا ژنتیک نداشته ...

منم شایدpgdکنم مشکل داره بچه م فوت کرد.

من #تاپیک_نمیزنم تا #قانون مسخره حذف #بشه
سلام سلام من نفیسه ام میخوام برم برای ivf اما هنوز نه دکتر رفتم نه چیزی .از کرونا هم میترسم. چیکار ک ...

سلام به روی ماهت. عزیزم اگه سن و ذخیره ات اجازه میده صبر کن یه کم تا اوضاع کرونا آروم بشه. اگرم نه که با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی یه دکتر انتخاب کن و برو پیشش باهاش شروع کن. آرزو میکنم قبل شروع سیکل طبیعی مادر بشی

سلام عزیزم دیگه چاره ای نیست درمان رو عقب نندازید.منم خیلی می ترسم ولی سیکلم رو شروع کردم تا خدا چی ...

من میخواستم کوچولوم تابستونی باشه ولی فکر نکنم بشه . 

کدوم مرکز میرید؟

سلام به روی ماهت. عزیزم اگه سن و ذخیره ات اجازه میده صبر کن یه کم تا اوضاع کرونا آروم بشه. اگرم نه ک ...

لی لاجون ۳۹ سالمه ذخیره مو نمیدونم خوبه . نه عزیزم اگه دوسم داری این ارزو رو نکن واسم . چون دوباره نی نی هام فوت میکنن

فدااات عزیزم. نه درست یادته‌. اول پیش عارفی بودم، پانکچر دوم طاهری پناه، حالا هم رفتم سروقت نصر. گفت ...

سلام عزیزم

علت اینکه جنین تشکیل نشد چی بود؟

دکتر نصر اهدایی بهتون پیشنهاد نداد؟ منم ۳۷ سالم هست و ذخیرم ۱ هستش.