2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
سلام عزیزم.خوبی؟بچه ها خوبن؟👼🏻👼🏻👼🏻 جنسیت نی نی مشخص شد؟😍 مامان سبحان خاب بچه ها کی درست ...

سلام سارا جون ممنون خدا رو شكر ما خوبيم ، نه عزيزم هنوز مشخص نيست .

دختر من كه خيلي بد خواب بود و تا ٤ ماهگي خيلي اذيت ميكرد براي خواب و نصف شب مدت زيادي بيدار بود ولي بعد از ٤ ماهگي خوابش تقريبا تنظيم شد و هر ٣ ساعت يكبار بيدار ميشد شير ميخورد و دوباره ميخوابيد . از ١٠ ماهگي به بعد هم ديگه تا صبح يك تيكه ميخوابيد .

ولي پسرم بهتر بود از همون اول وقتي بيدار ميشد زياد بيدار نميموند و شير ميخورد و ميخوابيد و اون هم از ١٠ ماهگي به بعد ديگه نصف شب براي شير بيدار نميشه و از اول هم نهايت ٢ بار بيدار ميشد .

حداقل تا ٤ ماه رو بايد تحمل كني عزيزم .

عزیزم ما مشکل عجیب اسپرم داشتیم در ابتدا یعنی متوجه شدیم بدن همسرم علیه اسپرم های بدن خودش آنتی باد ...

عزیزم حکمتش این بوده که میای اینجا به بچه ها قوت قلب میدی سوالاشونو دونه دونه با حوصله جواب میدی و از تجربه بارداریت میگی ایشالا خدا نینیتو حفظ کنه برات و طبیعی باردار شی 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آآآآخخخییی عزیززززم چقدر سختی کشیدید😢😢 خداروشکر ک اون روزا تموم شد.هزار بار شکر❤❤👶 خدا جواب قلب ...

عزيزم ان شا الله شما هم به زودي بچه خودتون رو در آغوش ميكشي و همون لحظه براي همه منتظرها دعا ميكني .

سلام سارا جون ممنون خدا رو شكر ما خوبيم ، نه عزيزم هنوز مشخص نيست . دختر من كه خيلي بد خواب بود و ت ...

ان شاءالله به سلامتی عزیزم

مرسی گلم.کاش تا ۴ ماهگی تنظیم شه خابش.هنوز بیداره !

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم مشکلمون رو پست قبلی نوشتم  استراحت اصلا نداشتم چون اعتقادی نداشتم بهش و طبق کلی مقاله می ...

عزیزم اکثر دوستان این جا رژیم غذایی مخصوص گرفتن برای تقویت تخمک دکتر نصر که اعتقادی نداشت به نظر شما تاثیر داره؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
قربونت😙 آخه من دیدم هرکی لکه بینی داره مثبت میشه، تا حالا ندیدم با لکه بینی کسی منفی بشه شما اولین ...

عزیزم اصلا به این چیزا نیست.من انتقال اولم لکه بینی داشتم منفی شد و دوتا انتقال بعدی هم لکه بینی نداشتم و بازم منفی شدم.خودتونو درگیر این چیزا نکنید و مثبت فکر کنید.

بله همون موقع تو برگه ات میزنه که چند تا تخمک داشتی ۵ روز بعد زنگ میزنی آزمایشگاه جنین شناسی و تلفن ...

عزیزم دکتر نصر برای تشخیص ذخیره تخمدان ، روز خاصی از سیکل باید سونو کنه یا فرقی نداره؟

سلام عزیزم خوبی گلم میشه یکم هم در مورد تعیین جنسیت بگین که قبل و بعدش چیکار کنیم من میدونم اگر خدای ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ اگر من یا دکترهای دیگه بلد بودیم بگیم چی کار باید کرد برای همچین خواسته و هدفی که دیگه غمی تو عالم نبود، همه همون دفعه اول می‌گرفت و خلاص

عزیزم همسرتون رو آگاه کنین که چنین چیزی امکان نداره، حالا شاید دفعه اول همون جنس خاص بگیره و بشه ولی شانسی هست

بهشون بگید هر بار انتقال جنین فقط 30 در صد شانس حاملگی هست حتی در زوج های سالم

یکی از دوستان اینجا سالم سالم بود، برای تعیین جنسیت در سیکل انتقال دوم مامان شد، تازه خدا رو شکر تعداد جنین خوب برای pgd تشکیل شد و... 

سلام سارا جون ممنون خدا رو شكر ما خوبيم ، نه عزيزم هنوز مشخص نيست . دختر من كه خيلي بد خواب بود و ت ...

من خواب پسرم خوب بود الان دارم دیوونه میشم از کن خوابی، همش شبا غلت میزنه، یهو میره رو شکمش و هر مهارتی تازه یاد گرفته انجام میده تو خواب🤪🤪🤪 نمیدونم این مدلی کی قراره درست بشه

همش بهش میگم خب بگیر بخواب دارم از خستگی میمیرم، تازه میخنده 🥴🥴🥴🥴🥴با اینکه خیلی رعایت میکنم شبها ساکت و تاریک باشه و روزها برای چرت اتاق روشن باشه و صدا کارهای خونه بهش برسه، اگه نکته ایی داری خیر ببینی منو بی نصیب نذار

ان شاالله قسمت بقیه دوستان ولی از نوع خوش خوابش😁😁😁😁

آآآآخخخییی عزیززززم چقدر سختی کشیدید😢😢 خداروشکر ک اون روزا تموم شد.هزار بار شکر❤❤👶 خدا جواب قلب ...

طفلی همسرم خیلی اذیت شد، خیلی حس غذای وجدان داست

بله گلم سه روزه بودن جنینا

ان شاالله همه دوستان منتظر مامان بشن و بیاییم اینجا ببینیم چه جور بهشون غذا بدیم، شیر بدیم و... 

تمام تلاشمو میکنم که ازین بحران جون سالم به در ببرم، ولی پناه جان، ناخودآگاه، اشکام سرازیر میشه، آخه ...

مرضی جون اینجوری نگو، کلی دلم برات گرفت ...توروخدا نگران نباش.مطمئن باش ماهایی که این همه سختی میکشیم برای مادر شدن ، رد کردن بیماری کرونا که دیگه چیزی نیست.امیدوارم که شرایطت بزودی خوب بشه و بتونی از وجود دختر زیبات لذت ببری.

عزیزم اکثر دوستان این جا رژیم غذایی مخصوص گرفتن برای تقویت تخمک دکتر نصر که اعتقادی نداشت به نظ ...

عزیزم دکتر نصر درست میگه، رژیم و مکمل روی اسپرم اثر داره نه تخمک، چون اسپرم هر سه ماه حدودا ساخته میشه ولی تخمک از ابتدای دوران جنینی هر خانم باهاش هست و از سن بلوغ هر ماه یکی آزاد میشه

عزیزم دکتر نصر درست میگه، رژیم و مکمل روی اسپرم اثر داره نه تخمک، چون اسپرم هر سه ماه حدودا ساخته می ...

مرسی عزیزم 😍

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺