2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بله اینا آزمایشات انعقادی خونه و دکتر متخصص خون نوشتن البته توضیح دادم من بعد انتقال منفیم به پ ...

تیاراتیام عزیز

ممنونم که لطف کردی و هم صفحات آزمایش رو گذاشتی و هم توضیحات رو در صفحات بعد دادی،

ان شا الله سالهای بعد با خاطراتی شیرین از این روزها یاد کنی و تلاش های شما و دختران جمعمون به بار و ثمرهای دلنشین و 🌺🌸شکوفه های سالم و صالحی بشینه🌸🌺🌿

خیلی احتیاط کردم سوزنم تکون ندادم زاویمم ۴۵ درجه بودفقط نصف سوزن داخل پوستم بود ببینیدچه شکلی شد😭😭 ...

آخی خیلی سخته... ولی عادت میکنی

عزیزم شکم من همیشه نزدیکای پانکچر تیکه تیکه کبوده، باید عادت کنی این که جای سوزن هست فقط ...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یعنی هنوز پریود تشدی؟سیکلت شروع نشده؟

نه عزيزم هنوز پريود نشدم .الان 10روز هستش كه دارم اچ دي مي خورم.ولي اين داروهايي كه بهتون گفتم رو نوشت و گفت بگير تا بهت بگم

چون گلم هر دارویی اندیکاسیون خودش رو داره و برای همه مفید نیست مثلا من با گونال اف جواب گرفتم، یکی ...

ممنون از راهنماييت عزيزم

درست ميگيد چون ذخيره من 1 هستش و احتمالا داده كه بتونه اگر خدا بخواد حداكثر تخمك رو بگيره

کارما  به جای گونال داده گونال پیدانکردم  خدایامردم ازاسترس بدبختی نمیتونم اون لحظه زاوی ...

عزیزم ivf کار سختیه 

تو به عشق پسر داشتن میکنی، فقط به هدفت فکر کن

ما که مجبوریم انجام بدیم ...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزيزم انتقال دادي؟ خيلي برات دعا ميكنم ايشالله كه اين دفعه دلت خوش بشه

بله عزیزم، ممنون یه دنیا😙 ببینم این بار پنجمی موفق میشم یا نه😶

انشاالله مامان شدن خودت😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره عزیزم نصفشونو انجام دادم،،منم پرولاکتینم همش بالا میره به محض اینکه گابرگولین رو قطع میکنم دوبار ...

منم جدیدا آزمایش دادم پرولاکتینم 24 بود به نظر خودم بالا بود ولی تو رنج نرمال آزمایشگاه بود پیله وری ام گفت خوبه مشکلی نداره دیگه نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزيزم فعلا يك عدد النوا داده و 8 تا گونال اف به همراه 4 تا ستروتايد.البته من الان دارم اچ دي مي خ ...

من دکترم هیچی نداد گفت دوم‌پریودمیدم من این ماه ترفتم ماه بعدمیرم فعلا خودم دارم ال دی میخورم.من مشکل ازشوهرمه.

یا رب العالمین
الان زدم دور نافم طبق گفته شما عمل کردم ولی بازم درد داره لعنتی  واسه شماهم ازیناست که سرنگش ش ...

عزیزم انوکسا کلا موادش میسوزونه منم میزنم بعدش جاش چندلحظه میسوزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40