2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم دکتر این دارو‌رو به منم داده چرا به بعضی ها میدن ولی به همه نه؟

یعنی دونه‌امپول کلا داده بزنی؟

اگه براهمه استفاده میشه منم بگم همینو بده بهتر از هرروز امپول زدنه

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی دونه‌امپول کلا داده بزنی؟ اگه براهمه استفاده میشه منم بگم همینو بده بهتر از هرروز امپول زدنه

نه عزيزم فعلا يك عدد النوا داده و 8 تا گونال اف به همراه 4 تا ستروتايد.البته من الان دارم اچ دي مي خورم چند روز ديگه برم دكتر ببينم از كي بايد آمپول ها رو شروع كنم. ولي فكر كنم باز هم دارو بهم بده آخه ديدم بقيه كلي آمپول ميزنن

ای جونم نه خواب نیست تو مامان شدی عزیز دلممممم خداروشکر ایشالا همیشه اینطوری اشک شوق بریزین ایشالا ق ...

سلام مامان ماهک منو یادته ؟ الان دیدم تیکر بارداری زدی خیلی خوشحالم برات عزیزم تبریککککک

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلام،،بچها کسی بوده که شوهرش دی اف ای اسپرمش بالا بوده باشه ودرمان شده باشه؟؟؟توروخدا هرکی میدونه جو ...

عزیزم سلام منم همسرم dfi بالا داشت ولی خبر ندارم درمان شد یا نه 

چند ماه بعد از آزمایشش رفتیم تو سیکل

ولی به راحتی درمان میشه و عددش پایین میاد،همسر  خییییییلی از دوستان با خنک نگه داشتن بیضه، مصرف مایعات فراوون، پیاده روی، مصرف مکمل و میوه و سبزیجات و حذف سرخ کردنی و شکر پایین آوردن و نتیجه هم دیدت

آنای خودمون تو بارداری دومش که طبیعی بود، خودش و همسرش شام رو حذف کرده بودند 10 کیلو کم کردن، شبها سالاد میخوردن فقط و یهو سورپرایز شدن با نی نی دوم در حالیکه قصد بچه دوم نداشتن اصلا

توکل به خدا عزیزم شما هم شروع کن چون هرچی بگذره فرصتت رو از دست میدی، تازه ازمایشای لازمم انجام داد ...

اره عزیزم نصفشونو انجام دادم،،منم پرولاکتینم همش بالا میره به محض اینکه گابرگولین رو قطع میکنم دوباره میره بالا،،حالا دکتر ربیعی گفت تاوقتی باردار میشی باید گابرگولین رو ادامه بدی،،انشالله خدا خودش کمکمون کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من خالی میکردم دردش خیلی کمتر بود فقط قبلش چندتا ضربه بزن تا مایع از سر سوزن بیاد داخل سرنگ بعد هوا ...

الان زدم دور نافم طبق گفته شما عمل کردم ولی بازم درد داره لعنتی 

واسه شماهم ازیناست که سرنگش شیشه ایه؟وداخل بسته بندی تکیه

سلام عزیزم دکتر این دارو‌رو به منم داده چرا به بعضی ها میدن ولی به همه نه؟

چون گلم هر دارویی اندیکاسیون خودش رو داره و برای همه مفید نیست

مثلا من با گونال اف جواب گرفتم، یکی دیگه با سینال اف، یکی با پیورگان و...، برعکسش هم هست، 

دکتر با توجه به سونو و آزمایشات هر کس دوز و نوع دارو رو مشخص میکنه 

همین الونوا رو اگر به کسی مثل من که ذخیره 6 داشت اگر میدادن قطعا هایپر شدید میشدم با توجه به سونو های قبلیم و کلا تو کاتالوگ خودش هم برای اطلاعات عمومی نوشته به یه سری افراد نمیشه داد

عزیزم سلام منم همسرم dfi بالا داشت ولی خبر ندارم درمان شد یا نه  چند ماه بعد از آزمایشش رفتیم ...

ممنون از جوابت پناه برخدا ،،،راستی زینبی جون این دی اف ای که بالا باشه  جنینم تشکیل بشه مگه باعث سقط نمیشه؟؟؟!!یعنی من الان جنین دارم میگم نکنه مشکلی داشته که سقط کردم؟؟ودوباره برم واسه انتقال میترسم همین بلا سرم بیاد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏