2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
۱۶ پری بود چرا استرس داری؟

اره عزیزم.خیلی میترسم برامن روز۲۰بود.امیدی ندارم مثبت بشه خیلی دیر گذاشتن برام.میشه با تو دلیت برام دعا کنی.جنین ندارم‌دیگه😔

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاله  سمانه جون ۱۵روز حمام نرفتی چطوری موهاتو میشستی به کمرت فشارنیاد من حالتشوهرطورحساب میک ...

نه اصلا به كمرم فشار نميومد خيلي هم خوب بود و اصلا اذيت نشدم. رو تخت دراز كشيدم و مامان و همسرم سرمو شستن زير سرم يه صندلي گذاشتن اومد بالا بعد روش يه لگن گذاشتن . 

قوماي خيلي مخالف حمامه ميگه هفته اي يكبار اونم ٣ ديقه اي بيا بيرون . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزيزم واقعاً ممنونم که وقت میزارید و بهم انرژی مثبت میدید، چقدر خوبه که یه همچین جایی هست که آدم بیا ...

ممنون دوست خوبم. آره واقعا همچین جایی برای ماهایی که همدردیم و اکثرا کسی هم از مشکلمون خبر نداره غنیمته.

دوست خوبم شما همیشه با راهنمایی هات و وقتی که گذاشتی به بچه ها کمک کردی. الان هم مطمئن باش خدا جواب خوبی هاتو میده و سریع همه چیز رو برات یه بهترین شکل تغییر میده 🙏🏻

روز چندم هستی ؟

من امروز روز ٢٢ انتقالمه ولي من بتام به نسبت پايينه بايد دوباره فردا آز بدم خداكنه خوب بالا رفته باشه

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اره عزیزم.خیلی میترسم برامن روز۲۰بود.امیدی ندارم مثبت بشه خیلی دیر گذاشتن برام.میشه با تو دلیت برام ...

ایشالا ایشالاااا مامان شدی و میای اینجا هممون و خوشحال می کنی ❤❤❤😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یه دونه رو دیدم دوستان تو تاپیک خیلی خیلی ازشون تعریف کرده بودن. دکتر متانی آدرس و تلفنش رو دارم&nb ...

ممنون میشم آره بزار

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

[QUOTE=148623515]ای وی اف کردی باز برگشت یا بزرگتر شد؟[/من سال ۹۶ عکس رنگی گرفتم سالم بود،۹۷ میکرو کرد منفی شد.فروردین ۹۹ فهمیدم کیست شکلاتی دارم.هنوز نرفتم سراغ انتقال جنین برای دومین بار!تیر۹۹با لاپارا و‌دارو درمان شدم!

اره دیگه امروز ۱۰صبح زدم فردام باید ۱۰‌بزنم دکترگفته بودبهتره ۸ بزنم ولی یکم دیرشد حالا هرروز۱۰صبح م ...

منم میترسیدم میرفتم بیرون میزدم درکت میکنم ولی تو نت هست طریقه زدنش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وااای خدایا شکرت چقدر خوشحالمون کردی انشا الله با موفقیت دوره ات رو به پایان برسونی چقدر خوشحال ش ...

خیلی ممنون عزیزم.من همینکه جنین برام تشکیل شد،کلی شکر خدا کردم ک حداقل میتونم امید داشته باشم ب آینده،بقیه اش هم دست خداست.

انشاله همیشه لبتون خندون باشه.

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
فدات شم اصلا نگران نباشثمن الان مثبتم هفته بعد زایمانمه خداروشکر خانواده هستن نی نی رو نگه میدارن ا ...

عروس کوچولو  ۲۰ مرداد ایشالا زایمانته 

انشاالله تا اون موقع از بدنتون بره بیرون با مامانت و همسرت کنار گل پسر لذت ببرین 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان توایام پری چندروزباید حمام نرفت؟ من روزسومم دارم میمیرم تحمل ندارم برقم رفته بدترگرممه😭😭

من هروز میرفتم