2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نخودخیس‌میکنی‌ ۳روزتویخچال‌بمونه بعدش‌آبشوجداکن..هرروزیه‌لیوان‌بده‌بخوره کلا‌نخود‌برااسپرم‌خوبه.. ...

باسه مرسی .شما یه بچه دارید نه

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون رنج اووابوست هست البته اگر پیدا بشه ،خودمم باید بگردم پیدا کنم ،زیاد استرس نداشته باش ،سعی کن ک ...

اره خیلی گرفتاراصافه وزن شدم تموم سعیمومیکنم اروم باشم عزیزم ممنون گلم از راهنماییت انشالله بزودی خوش خبربیای

هلائم هم نداشتي اصلا؟ 

روز ۴ انتثال یه دلدرد کمردرد کوچیک پریودی بعدش هیچی فقط یه موقع ها خارش شدید دست و پا قبلی که منفی شدم پر علائم بودم البته روز ۱۳ انتقال دلدرد شدید پری گرفتم و خوندیزی کردم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
آندومتریوز داشتم عمل کردم شوهرم واریکوسل گرید ۳

ببخشید واقعا شرمنده ،یعنی اون دکتر احمق انقد این مشکل واسش زیاد بوده که چنین حرفی زده؟ عزیزم اگه میتونی حتما دکترتو عوض کن و آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو بده

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بتای اولم ۱۲۸ دوم ۱۸۹ سوم ۱۸۰ دیگه بتا ندارم بعد چند روز رفتم سونو هیچی نبود بتام ۲۹😔

آخه بايد علت اينكه جنين لانه گزيني ميكنه ولي نميمونه رو بايد بدونه و بهت بگه. آخه آدم اين همه زحمت ميكشه. شايد پروژسترون بدنت كمه شايد ضخامت آندو رو بايد با قرص بهد انتقال بيشتر كنه بلاخره يه راه حلي بايد داشته باشه. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بستگی به دوزش داره واسه من۳/۷۵بود آذر منفی شدم دوتا داد گفت بزن پریود شدی بیا انتقال تا فروردین نشدم ...

نه برای من 0.1 بود فکر کنم، بهت ال دی نداد همزمان باهاش مصرف کنی؟ ال دی باشه پریود میشی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فقط دوتا دیگه دارم انتقال اول با هم بودیم منفی شدیم اگه یادت باشه آذر بود حدودا دومی این بود که اینج ...

سلام گلم اندومتریوز دارین شما؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
ای جاااانم عزیزم خیلییی سخته مخصوصا این که بعد از زایمان هورمونها هم به هم میریزه ادم روانش بهم میری ...

چشم عزیزم، واقعاً حرفهای اینجوری آدمو دلگرم میکنه، فدای مهربونیت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
آخه بايد علت اينكه جنين لانه گزيني ميكنه ولي نميمونه رو بايد بدونه و بهت بگه. آخه آدم اين همه زحمت م ...

همین دیگه میگه علتش آندومتریوزه پی ارپی کرده بودم قبل انتقال پروژسترونم خیلی زیاد داده بود دکترم ۴ تا سیکلوژست و ۵ روز اولم روزی دوتا آمپول پروژسترون روز ۱۳ که خوتریزی کردم تا روز ۲۱ که گفت سقط شده ام روزی دوتا آمپول پروژسترون زدم باز 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
ای بابا مرضی جون خیلی ناراحت شدم حالا کی جوابت میاد ایشالا به حق ۵تن منفیه فکر بد نکن الان هورموناتم ...

ممنونم عزیزم، دو روز بدن درد داشتم، سردرد، یکم خارش گلو و مهمتر از همش تبم بالاست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏