2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خانوما خسته نباشی.من ماه پیش پانکچر داشتم و هایپر شدم.بعد پانکچر بعد ۱۴ روز پری شدم.الان ۱۹ سیک ...

سلام عزیزم اگر ادامه پیدا کرد بله احتمالش هست

اگر نه ممکنه نزدیکی تو پوزیشن جدید داشتی یا لک لانه گزینی نی نی باشه😍😍😍😍

سلام شما کی لاپاراسکوپی شدید؟ و چند ماه بعدش انتقال جنین داشتید؟؟ بعد لاپاراسکوپی من گاهی دردهای ...

من سی مهر ۹۸ لاپرا شدم انتقال اولم ۴۵ روز بعد عمل بود من که بعد عمل ۶ روز بیمارستان بودم واقعا مرگو جلو چشمام دیدم از درد و حال خراب چون عملم سنگین بود خیلی و آندوم شدید والا چون بعدش افتادم تو پروسه انتقال و اینا به درداش فکر نکردمکه هست نیست طبیعیه یا نه کلا خاطرم نیست

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اگر ادامه پیدا کرد بله احتمالش هست اگر نه ممکنه نزدیکی تو پوزیشن جدید داشتی یا لک لانه گ ...

آها ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما خسته نباشی.من ماه پیش پانکچر داشتم و هایپر شدم.بعد پانکچر بعد ۱۴ روز پری شدم.الان ۱۹ سیک ...

عزیزم منم دقیقا همینطور بودم هیچ وقت پری هام با لک قهوه ای شروع نمیشد 

بعد پانکچر زود پریود شدم اما این ماه اول لک قهوه ای دیدم بعد دیگه پریود شدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه گلم چون اون قرص های سفید رو میخوری بدون وقفه ب ا ید باشه  اگر 21 عدد قرص بود وقفه لازم بود ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی🙏🙏

دقیقا 28تای اول ک تموم شد، پریود شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شادن جان متأسفانه یه سری علائم دارم که دکتر گفته مشکوک به کرونا هستم، فردا تست میدم ولی متأسفانه 4،5 ...

مرضیه جان خیلی متاسف شدم از شرایطی که برات پیش اومده اما خدا رو شکر که موقتیه و انشالله بزودی همه چی به حالت نرمال برمیگرده

الان این احساساتی که شما داری بنظرم بیشتر به افسردگی بعد از زایمان مربوط میشه. عزیزم سعی کن زیاد بهش توجه نکنی و با روحیه بالا منتظر منفی شدن جواب آزمایشت باشی. آخه تب بالا ممکنه برای شما که تازه زایمان کردی عادی باشه و به اصطلاح تب شیر باشه  

عزیزم من برای انتقال هم تست PCR و هم آزمایش خون دادم که کمتر از ۲۴ ساعت جواب هر دو اومد. آزمایشگاه یه زمان تخمینی میده اما جواب خیلی سریعتر آماده میشه 

به امید خدا تا روز یکشنبه جواب آزمایشت آمادست و خیالت راحت میشه 

چشم عزیزم، واقعاً حرفهای اینجوری آدمو دلگرم میکنه، فدای مهربونیت 

عزیز دلم خدانکنه ❤❤❤❤❤ایشالا به حق امام حسین زود زود خوب میشی و نی نی گلتو با خییااال راحت بغل میکنی و بوسش میکنی ....خوبیش به اینه که از بدنت انتی بادی به نینیت هم منتقل میشه و دخترت هم ایمن میشه به امید خدا💗

ممنونم عزیزم، دو روز بدن درد داشتم، سردرد، یکم خارش گلو و مهمتر از همش تبم بالاست 

ای بابا خیلی خیلی مراقب خودت باش از حالت به ما خبر بده حتما 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

ببین طبیعیه نگران مباش فک نکنم پری شده باشی 

مگر اینکه تدامه داشنه باشه 

ایشالا نی نیههه😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

[QUOTE=148576963]عزیزم من مشکلی نداشتم ای یو ای کردم کیست شکلاتی اوردم متاسفانه دیگه از ترس نرفتم ای وی اف کیستم تغیی ...[/

😔

رحم منم کاملا سالم بود سال۹۶!بعد میکرو کیست و آندومتریوز شدم.

و دکتر گفت باید حتما لاپار بشی.چون شاید باعث مشکلات دیگه  قبل و بعد بارداری بشه 

[QUOTE=148576963]عزیزم من مشکلی نداشتم ای یو ای کردم کیست شکلاتی اوردم متاسفانه دیگه از ترس نرفتم ای ...

واسه‌کیست بهتون دارو ندادن؟ منم کیست دارم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ببخشید سینافکت رو برای چی بهتون دادن؟ به همه اونایی که می‌رن تو سیکل میدن؟

این دارو جهت ایجاد آمادگی برای تحریک تخمک گذاری مصرف می شود تخمدانها را تنظیم کرده و از تخمک گذاری زود هنگام تخمدانها در حین درمان جلوگیری می نماید. این دارو معمولا از روز 21 قائدگی هر روز به صورت تزریق زیر پوستی به بازو با سرنگ انسولین تجویز می شود و تا روز تزریق آمپول HCG ادامه می یابد و مصرف این دارو بدون هماهنگی نبایستی قطع شود. با این دارو تخمدانها بحالت استراحت میرود تا برای ورود به تحریک تخمدان برای تخمک گذاری آماده شود.

من غالبا دیدم میگیرن این دارو رو ولی از تجویز همه دکترها خبر ندارم.

دکتر هاله حامدی فر مدیرعامل شرکت دارویی سیناژن:وی به تولید دو قلم داروی پرمصرف درمان ناباروی در سیناژن اشاره کرد: اولین داروی ما، "بوسرلین استات" تحت نام تجاری "سینافکت" است که از 3 سال قبل وارد بازار دارویی کشور شده است. 
داروی دوم ما، یکی از داروهای با تکنولوژی خیلی بالایی است که تنها در دنیا یک تولید کننده اصلی برند دارد که سوئیسی است و داروهای ژنریک یا بیوژنریک آن نیز در دنیا خیلی معدود است. ولی ما توانستیم تکنولوژی آن را در ایران توسعه دهیم. داروی دوم در زمینه درمان ناباروری، "فولیتروپین" نام دارد که نام تجاری آن نیز "سینال اف"، است.

دکترم که خیلی بهم گفت که راه برو ، گفت تا حد توانت تو خونه راه برو ! از دیشب تا الانم خیلی بهتر شده ...

من درمورد مشول شما چیزی میدونم ولی خیلیا بودن که دکترا گفتن بچه دار نمیشن وطبیعی بچه دار شدن. من باد لاپراسکوپی را از یه ددستام شنیدم که صرلشو عمل کرده بود میگفت زیر پوستم هواهست انگار دکتر به ایشون هم گفته بود راه بره تا تموم شه

یا رب العالمین
واسه‌کیست بهتون دارو ندادن؟ منم کیست دارم 

چه کیستی دارید؟

همین کیست شکلاتی؟

چرا یکماه دارو داد.نه بزرگ شد و نه کوچیک!

دکترم تو‌معاینه کرد و گفت احتمال چسبندگی هست

باید بررسی بشه با هیسترو و لاپارا