2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم به خدا دل تو شاد بشه دل منم شاد میشه. خیلی چشم به راه جواب مثبت شدنتم عزیزم. امیدوارم چنان ذوق ...

قربونت برم که اینقدر مهربونی😙😙😙

وای سه قلو منم دست تنها فکر کنم آخرش دیوونه بشم از دستشون😅😅😅 هرچی خدا بخواد عزیزم😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم تو سینم هم کیست دارم و هم یک توده که نمونه برداری کردم و خوشخیم هستش.هر ۶ ماه یکبار هم میرم پی ...

شما میکرو کردین؟قبل ازمیکرو کیست وتوده داشتید یا بخاطر هورمونهای میکرو اینجورشده؟

نا امید نباش ایشالا که بتات بالامیره برای منکه ۲بود کلا  

توکل به خدا هر چی خیر باشه من چون بی بی مثبت شد بعدش که لک دیدم منفی میگم احتمالا بتا بالا بوده جنین دفع شده بتا هم اومده پایین

خدایا شکرت
من ذخیره ام ۱/۲ هست  گفت یکماه قبلش شروع کنم  اینها رو داد به من

بسلامتی و موفقیت ان شا الله

میتونم بپرسم کجا و زیر نظر کدوم دکتر هستین؟

بعد این داروهای مکمل تداخل نداره با این حجم؟

دوستان من میخوام اگه نتیجه نگیرم برم ابن سینا به نظرتون کدوم دکترش بهتره نوبت بگیرم راهنمایی کنید

دکتر محمد زاده و دکتر عارفی

از سه کیلومتری دکتر سهیلا انصاری پور هم رد نشو که نه وقت میذاره، نه باهات حرف میزنه، نه آخرش بهت میگه چی شد. کلا انگار بیمار رو نمیبینه.

مامان ماهک جون شما وقتی آمپول های پانکچر رو تزریق میکردین علائم خاصی داشتین؟از روز چندم تزریق؟؟

نزدیکای تخمک کشی پهلو درد داشتم دکتر سونو کرد درد داشتم بعد پانکچرم که کمرم داشت نصف میشد با دل درد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام‌شبتون بخیر خانما گلاب بده من یکم تو اب میریزم می خورم چون با قرصم باید اب زیاد بخورم الم بد میشه یکم‌گلاب میریزم بهتره

ضرر که نداره؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود