2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نزدیکای تخمک کشی پهلو درد داشتم دکتر سونو کرد درد داشتم بعد پانکچرم که کمرم داشت نصف میشد با دل درد& ...

من امروز روز چهارم هست تزریق میکنم هنوز پهلو درد ندارم...

سونو روز چندم رفته  بودین؟؟نگرانم از اینکه تاثیر نداشته باشه رو تخمکام...اخه من قبلا لتروزل که میخوردم پهلو درد داشتم ولی الان به اون شدت نیس اصلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من میخوام اگه نتیجه نگیرم برم ابن سینا به نظرتون کدوم دکترش بهتره نوبت بگیرم راهنمایی کنید

عزیزم ایشالا با همین جنینا نتیجه میگیری ...ولی در مورده دکتر من که رفته بودم خیلی تلاش کردم دکترم رو خودم انتخاب کنم ولی گفتن چون تعیین جنسیتی فرقی نمیکنه بهم گفتن دکترت بعد ازاین نیلوفر معترفه ...اتفاقا خیلی مهربون بود ....میدونم انتقاله مرجانو اسمان هم که اینجا میاد با همین دکتر بوده ....الان دوقلوهاش به دنیا اومده....توکل کن به خدا اول اخر با خداس ....دکترا فقط وسیلن 

عزیزم ایشالا با همین جنینا نتیجه میگیری ...ولی در مورده دکتر من که رفته بودم خیلی تلاش کردم دکترم رو ...

شما هم ابن سینا هستید هزینه رو به شما چند گفتن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی