2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبه نمیدونستم میشه تعداد فولیکول رو بشماری  اخه از بین چندین فولیکول هر ماه یکی بالغ میشه و ...

دستگاه دکتر نصر خیلی جدیده 

گفت من اصلا عدد ذخیره تخمک رو زیاد قبول ندارم مهم سونو الانت چندتا فولی داری 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دستگاه دکتر نصر خیلی جدیده  گفت من اصلا عدد ذخیره تخمک رو زیاد قبول ندارم مهم سونو الانت چندتا ...

درستش هم همینه 

ازمایش ذخیره تخمدان دقیق نیس

سونو روز دوم سوم پریود دقیق تره

ببخش زیاد می پرسم 

برام جالبه

شما بدون دارو این تعداد فولیکول داری روز یازده؟

ازدکترت بپرس نیازبود انجام بده برای سلامتی خودمونه که میگن سالی یه بار پاپ اسمیر بدیم 

درسته فقط چون سرکارم باید مرخصی بگیرم یکی هم بخاطر کرونا اخه مطبش خیلی شلوغه 

ولی درهرصورت هفته آینده میرم که خیالم راحت بشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
درستش هم همینه  ازمایش ذخیره تخمدان دقیق نیس سونو روز دوم سوم پریود دقیق تره ببخش زیاد می پر ...

من روز ۱۱ پریود بودم عزیزم 

گلم من بالاخره پری شدم انقدرخوشحالم🙈😂😂😂😂 حساب کردم روز ۸پری که باید برم مطب میشه پنج شنبه حالا ...

عزیزم یه روز قبل برو که سونو کنه و داروهاتو بگیری 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
درستش هم همینه  ازمایش ذخیره تخمدان دقیق نیس سونو روز دوم سوم پریود دقیق تره ببخش زیاد می پر ...

دارویی نخوردم

من انتقال دادم عزیزم، دو مرحله ای یه دونه سه روزه، دو روز بعدش دوتا بلاست یعنی دیروز دکتر پیله وری ...

انشاالله اینبار مامانی اونم دو قلو عزیزم..مراقب خودت باش 

و زود خبر خوووش بهمون بده..😘😘😍😍😍😘😘😘😍😍🌹🌹🌹🌹

تاچند روز نشاسته خوردی؟ سری پیش که انجیر خوردی چقد خوردی؟من به خاطر یبوست۲روزی چند دونه خوردم 😥کاش ...

از روز دوم خوردم تا روز 5 . 

من عاشق انجیرم ، زیاد خوردم . مامانم خیس می کردم 10 تا اینا صبح می خوردم بعد می دید تموم شده دوباره خیس می کرد تا اون آماده بشه ی مشت انجیر خشک برمی داشتم می خوردم .😐😐😐

خدا را هزاران مرتبه شکر که باردار شدی  دکتر راحت قبول کرد انتقال بده نگفت استراحت بده به بدنت؟ ...

قربانت 😙😙

من خودم دودل بودم که برم یا نه ، زنگ زدم گفتن می تونی این ماه شروع کنی و مشکلی نیست . مامانم اینا گیر دادن که برو و وقت رو تلف نکن