2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
ماشالله‌چه‌بتای‌تپلی... احتمالا‌دوقلویه.. بیابگو‌‌اینسری‌چکارهایی‌کردی‌که‌‌اونسری‌نکردی

سری پیش نشاسته نخوردم اینسری خوردم

سری پیش به خاطر یبوست انجیر خوردم اینسری نخوردم.(اینجا گفتن انجیر خوب نیست.)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نرفتم ب من خودش روز پانکچر ستروتاید داد با لتروزل و فارمد. از دیروز یکم کمتر شده ولی هنوز گنده اس ...

اگه خیلی اذیت نیستی میخوای تاپریودت صبر کن 

چون بعد پریود علائم ازبین میره

من واقعا اذیت بودم حجم ادرارم کم شده بود 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
برا انتقال لازم نبود؟ روز اول دیگه براچی ازشوهرمیگیرن

ن براانتقال نگفتن.نمیدونم والاشایدمیخان اگ مثبت شدشوهرخدایی نکرده دیگ سیکلوشروع نکنن

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
تست را تون را کجا دادین؟

آزمایشگاه شریفی.دروازه شیرازه آدرسش.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
هردفعه ۲۵۰ شد؟ مرکز ناباروری انگار خودشون تست میگرفتن

آره 

مامان ماهک شما وقتی مثبت شدین کی رفتین دوباره پیش دکتر؟ الان من از کجا بدونم هفته چندم هستم ! روز 14 ...

ببین از اولین روز آخرین پری تو حساب کن یا تو گوگل بزن حساب هفته بارداری میاد 

البته وقتی سونو بری اون دقیق بهت میگه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود