2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد پانکچر نرفتی دکتر ؟  چون تعداد تخمکت زیاد بوده باید میرفتی دکتر آب شکمتو ببینه چقده با دار ...

نه نرفتم ب من خودش روز پانکچر ستروتاید داد با لتروزل و فارمد. از دیروز یکم کمتر شده ولی هنوز گنده است

اگه ب همین زودی میخاید اقدام کنید یعنی یکی دو ماهه آینده حتما حتما شوهرت ژل رویال مصرف کنه یعنی رو ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.ایشالله زودی مامان بشی و نتیجه بگیری.شما قبلا میکرو کردین؟یا تازه میخواین شروع کنید

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
شما تو بارداری هنوزم داری میزنی؟ به سوزنش نیست. به پوادشه به نظرم. وقتی داری میزنی ببین قطره سرش نب ...

آره دکتر به من گفته باید تا هفته 36 بزنم ، هم فرو کردنش درد و سوزش داره که این بنظرم بسته به کلفتی سرسوزنشه البته دکتر گفت 90 درجه نزن و 45 درجه بزن یکم بهتر شدش  وهم موقع تزریق موادش سوزش داره ،، کاملاً موافقم اگه خارجی بود موضوع فرق میکرد مثلاً همین سینال ایرانی با گونال خارجی من مقایسه میکنم کلی با هم توفیق داشتن

بی حسی نزده بودن براتون؟؟مسکن نداشتین؟منم بایدبرم فعلابخاطرکروناشوهرم گف صبرکن نرو

هیوسین فقط 

کار خاصی نکردن 

جای خلوت برید 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
منم همش میگم مجدد ازمایش بدم چون خودم ازتخمدانام فمیدونم سالمه نزدیک پری انقدردردمیکنه متوجه میشم اص ...

عزیزم خودت بدون نسخه هم میتونی ازمایش بدی به نظر منم تکرار کن این ازمایش خیلی خطا داره 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم خودت بدون نسخه هم میتونی ازمایش بدی به نظر منم تکرار کن این ازمایش خیلی خطا داره 

اره 

چون همسرم اصلا قندنداره قندشوزده ۱۱۰

بعدتیروییدمن ۱/۹بود این زده ۵

اصلا خیلی شوت بود عددهاش

ذخیره 

بببین ماخانوادگی تادم پیری همه زاییدن خواهرم ۴۸سالشه پارسال زاییدناخواسته یعنی توباروری همه میگن خیلی خوبین 

حالا این ذخیره روبرام زده موندم😑😑😑

خدایابه امیدخودت🌺