2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
سلام دوستان یه سوال داشتم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم 🙏🏻 اول اینکه من گونال ۷۵دکتر برا ...

من یه بار ازرویان گرفتم یه بارهم رفتم رویان نبود ولی ادرس داروخونه ۲۲بهمن رو دادازاونجاگرفتم.برین رویان نباشه هم ادرس میده که کجا هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا بخاطر حرف دکتر ادامه دادم ...امیدوارم برای شما نتیجه عوض بشه خیلی سخته بعداین همه انتظار ا ...

منفی بود،اون همه تلاش بی نتیجه شد

دوباره همه چی از اول

الان روحیه ش رو ندارم دو سه ماه دیگه شروع میکنم

اره حالا یا پمادی کپسولی جیزی میده نگران نباش

الان یادم اومد من ازمایشاتم را دیروز دادم جوابشو فکر نکنم فردا بدن.ازمایش ادرار و ایدز و هپاتیت اینابود بنظرت دوروزه اماده میشه؟

یا رب العالمین
الان یادم اومد من ازمایشاتم را دیروز دادم جوابشو فکر نکنم فردا بدن.ازمایش ادرار و ایدز و هپاتیت اینا ...

برا من یک هفته طول کشید ولی فکر کنم میتونی دارو بگیری تا موقع پانکچر اونا هم اماده میشه 

اینم بپرس تلفنی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
برا من یک هفته طول کشید ولی فکر کنم میتونی دارو بگیری تا موقع پانکچر اونا هم اماده میشه  اینم ...

گفت وقتی میای بیار ازمایشای پیش از بارداریه فکر کنم لازمه.

من رو حساب روز پریودم عقب انداختم از شانسم ۴روز زود تر شدم سابقه نداش زودتر پریود بشم  

یا رب العالمین
زینبی جون من میخواستم لبنیات نخورم به خاطرسردی رحم دکترم گفت یکم ویتامین دی بدنم کمه بهم امپولشو داد ...

بخور گلم، من ضمانت میکنم هیچی نمیشه

رحمو سرد میکنه یعنی چی دیگه!!!! منم میخوردم ولی به خاطر نفخش میتونی شیره انگور یا عرق دارچین بریزی

نوش جون

کلا ایران تو مصرف لبنیات از جمله شیر خیلی عقب تر از استاندارد های جهانيه، بعد یه عده بی علم و آگاهی به اسم سردی مردم رو از خوردن همونم میخوان محروم کنن، در صورتی که ضرر داره اگر روزانه مصرف نشه

در ضمن گلم در حالت عادی و نبود پوکی استخوان هر چیزی رو از منبع طبیعی دریافت کنی بهتره تا قرص و مکمل(مکمل یعنی تکمیل کننده غذا نه جایگزین اون) 

التهاب رحم رو تو پاپ اسمیر نشون داد؟ من تو پاپ اسمیر برام زده بود التهاب، فکر کنم زخم دهانه رحم دارم ...

نه من رفتم پیش دکتر ایمونولوژی زرنانی اون فهمید و تشخیص داد تمام ازمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ گرفت ازم همش سالم بود و ۴ بار تا حالا بتام رفته بالا افت کرده و اینکه دائم عفونت زنان دارم تشخیصش این بود رحمم التهاب داره بهم قرص پردنیزولون داد و اسپیرین گفت ۵ هفته بخور و برت عفونت زنان میدرانیدازول فلوکونازول ازیترومایسین با پماد همه رو با هم داد