2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
سلام گلم.منم راهم خیلی دوره،بار اول ک زنگ میزنی ونوبت میگیری ،میای برا ویزیت،بعد یسری آزمایشات براتو ...

مرسی عزیزم 

ممنونم از توضیح کاملت😘😘

اینا برای وقتیه ک زن نرمال باشه؟ یعنی من آزمایش تیرویید و... رو پانکچر قبلی اصفهان دادم، برا من ک نرمالم آزمایش جدید مینویسن؟

حالا قبلش حتما تماس میگیرم بدون برنامه ریزی نمیام

چرا دو بار آز کرونا؟ شما پرونده پزشکی و آزمایشهای اسپرموگرام همسرتون همراهتون نبود ک دیگه نمونه جدید نگیرن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله عزيزم ، ريسك سندروم داون رو بالا زده برام البته براي ٢ تا بچه ديگه من هم بالا بود ، حالا وقت دكت ...

عزیزم دوتا بارداری قبلیتون هم تو ان تی ریسک رو بالازده بود بعد توسلفری نرمال بود ؟ الان خداروشکر هردوبچتون سالمن ؟ من پسرم خیلی شیطونه یه مدت بردمش روانشناس گفتن پیش فعالی داره بردم روانپزشک چندماهی دارو داد دکترشو عوض کردم وبردم تست هوش انجام دادن ویه تست های دیگه گفتن اصلا مشکلی نداره فقط یکم شیطونه ...میترسم  بارداربشم وخدایی نکرده بچه اوتیسمی یا پیش فعال بشه ...با اینکه هیچ مشکل ژنتیکی وارثی نداریم ولی همیشه این ترس باهامه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله اینبار که باردار شدید بسلامتی بدنیا میارید و بغلش میکنید نی نی تونو،،، منم آسپرین دارم ولی ...

ممنونم من نمیدونستم که مشکل دارم بعد از سقط ازمایش دادم...کاش این ازمایش ها رو قبل ivf جز روتین بود همه انجام میدادند

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
من لوله هام کاملا بسته بو بله تو هیستروسکوپی خراش میدن من دوماه بعد انتقال جنین دادم ۲قلو بود یعن ...

عزیزم شما با لوله های بسته باردار شدین یعنی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم شما با لوله های بسته باردار شدین یعنی؟

لوله هام کاملا باز کردم

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
عزیزم دوتا بارداری قبلیتون هم تو ان تی ریسک رو بالازده بود بعد توسلفری نرمال بود ؟ الان خداروشکر هرد ...

بله عزيزم ، براي دخترم كه اصلا سل فري هم ندادم اوايل بارداري پيش يك دكتر ديگه ميرفتم گفت سل فري نميخواد فقط غربال دوم رو انجام بده ولي براي پسرم سل فري نوشت كه نرمال بود ، عزيزم خدا رو شكر هر ٢ تا بچه هاي من سالم هستن و شيطون بيش از حد هم نيستن اصلا و همه كارهاشون مثل راه رفتن و حرف زدن هم به موقع بود و حتي پسرم كه الان يك سالش هست حدود ٧ الي ٨ تا كلمه هم ميگه و دخترم هم از ٢٠ ماهگي تقريبا كامل حرف ميزد و جمله ميگفت و الان هم كه ديگه ماشاالله از من بهتر صحبت ميكنه ، به نظرم اين آزمايشها كلك پول هم شده ولي خوب ديگه بايد انجام بديم ديگه .

سلام خانم هایی که با دکتر نصر ای وی اف کردید ایشون از همه عکس رنگی میخوان؟

عزيزم اگر عكس رنگي از قبل داشته باشي فكر نكنم ديگه لازم باشه رويان كه اينطوري بود عكس رنگي چند سال قبل من رو قبول كرد .

مرسی عزیزم  ممنونم از توضیح کاملت😘😘 اینا برای وقتیه ک زن نرمال باشه؟ یعنی من آزمایش تیرویید ...

خواهش عزیزم.اگه آزمایشات جدید باشه فک کنم نمیخواد انجام بدی،دقیق نمیدونم،ولی آقا حتما باید همون روز آزمایش بده،روزی ک زنگ بزنی نوبت بگیری،خودشون راهنمایی ات میکنن،هر چی آزمایش وعکس و.از قبل داری باخودت ببر،برامن هیسترو سونو گرافی هم گفت انجام بده ک روز ۷ تا ۹ پریود انجام میدن،دیگه همه رو انجام دادم وهمونروز بردم و بهم گفت ک دوم پریود بیا و...

برا کرونا هم،قبل از ورود به سیکل درمان وقبل پانچکر باید آز بدیم.کشت حلق البته،نفری ۲۴۵ تومنه

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
عزيزم اگر عكس رنگي از قبل داشته باشي فكر نكنم ديگه لازم باشه رويان كه اينطوري بود عكس رنگي چند سال ق ...

من سه سال قبل انداختم

به نظرتون لازمه دوباره انجام‌بدم

نمیدونم بیمه‌میده یا نه

اگه نده خیلی خیلی گرون میشه اینجا

ایران هم وقتش رو‌ ندارم که یه پریودی بخوام سیکلم‌رو‌عقب‌بندازم

من سه سال قبل انداختم به نظرتون لازمه دوباره انجام‌بدم نمیدونم بیمه‌میده یا نه اگه نده خیلی خیلی ...

به احتمال خيلي زياد قبول ميكنند همون رو ازت كاش زنگ ميزدي ميپرسيدي يا به يكي از دوستان كه اينجا ميره پيش دكتر نصر بگي بپرسه برات ولي قاعدتا عكس رنگي چيزي نيست كه هر سال لازم به انداختن باشه اين رو رويان به من گفت و گفت همون يك بار كافي هست .