2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
سلام  رویان از شروع تا روز پانکچر چندبار ویزیت شدید؟  میخاستم بدونم از شهر دیگه بخام بیا ...

عزیزم داروها بستگی به ذخیره تخمدان و بدنتون داره من با اینکه ذخیرم نرمال بود ولی هم حدود ۲۶ تا گونال و سینال ۷۵ زدم هم حدود ۶ تا ۷ تا اچ ام جی با این حال تو یه پانکچر ۱۰ تا تخمک داشتم و تو یه پانکچر ۱۲ تا،  پس بهشون اعتماد کنید حتما برای شما لازم نبوده، 

رفت امدتون بازم بستگی به جواب دهی بدنتون داره،  من سیکل پانکچرم لانگ بود بجز دفعه اول که برای شروع سیکل سونو شدم و داروهای ال دی و بوسرلین نوشتن بعد یک ماه سونوهای سریالی تپ پانکچر اول ۵ بار تو پانکچر دوم ۶ بار داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی  گلم .ازمایش بتادادی؟ اخه میگن بعدش گرمی نخورین شمافرمودیدگردومیخوریدسوال کردم

چهارشنبه میدم ایشالا

من سعی می کنم هم گرمی بخورم هم سردی . به من گفتن همه چیز می تونی بخوری فقط زیاده روی نکن

بی بی زدین ؟ چه علایمی دارین؟

بچه ها من دیشب اندازه یه کف دست ترشح قهوه ای ازم اومد.رفتم بیمارستان یه پرستار ناشی اومد دستشو زد دا ...

سلام عزبزم ....خطرناک که نیست 

اما چون دوقلو هستن ممکنه یک هفته زودتر از موعد وقت زایمانت باشه

ترشح قهوه ای  نزدیک زایمان ممکنه نشون دهنده زایمان باشه که بهش میگن پلاک موکوسی یا مخاط قهوه ای رحم البته اگر با دردهایی که میگیره ول میکنه همراه باشه

خیره انشالله😍😍😍😍😍

سلام عزیزم ممنونم که بیادمی صبح یکم داشتم الانم رفتم دستشویی یه کوچولو ترشح پنیری قهوه ای بود حالا ...

عزیزم ترشح قهوه ای چیزی نیست همون شیافت رو ادامه بده نه استرادیول ربطی به بی بی نداره اصلا خیالت راحت 

آزمایش خون بده حتما ببینیم عدد بتا چند ایشالا که همه چی خوب باشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
راستش فکر کنم اونت فقط همین یه مدل رو داره. بعضیا بهش میگن مدل بادامی چون سرش شبیه بادام ه ...

قربونت بشم انشاالله قسمت همه منتظرا که برن خرید کنن و لذت ببرن 

دست گلت درد نکنه مرررسی از راهنمایی کاملت 😘😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ان شاالله اره با یه دکتر ویزیت شدم دکتر قاضی 

ممنونم راهنماییم کردی😍😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام مرسی بد نیستم نه دارم هنوز 😑😑

درکت میکنم خیلی بد 😖 

من سری قبل تا ۲۴هفته داشتم این سری تا ۱۳ هفته 

ایشالا زود خوب بشی 

نزار زیاد معدت خیلی پر بشه تو هر وعده غذایی هل و گلاب هم بو کن 

عزیزم داروها بستگی به ذخیره تخمدان و بدنتون داره من با اینکه ذخیرم نرمال بود ولی هم حدود ۲۶ تا گونال ...

آها چ جالب نمیدونستم. مرسی عزیزم از راهنماییت😍😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان کسی میتونه کاربر khobiرو تگ کنه برام؟پیداش نیست  عریزم اگر هستی بیا بگو ببینم چیکار کرد ...

@elaheyekhobi20   ‍ 

ایشون؟ خوبی فقط همین آی دی بود😬

سلام عزیزم بسلامتی انشالله چقدر خوبه دیدن خوشحالی شما! انشالله قسمت همه بشه میشه بگید چرا اپارا ...

من لوله هام کاملا بسته بو

بله تو هیستروسکوپی خراش میدن

من دوماه بعد انتقال جنین دادم

۲قلو بود یعنی ۲تا ساک بود 

خدا خواست یک سال بعد انتقال ناموفق خودم باردار شدم 

شوهرم تحرک اسپرمش نزدیک صفر بود 

فکر میکنم داروهایی که همسرم استفاده کرد تحرکشون بهتر کرد

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍