2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
امپولا را اونجا تو یخچال میزاشتی؟

بله عزیزم داخل یخچال میزاشتم آخه من چند ماه هم روزی دوتا شیاف داشتم و حتماً باید داخل یخجال میزاشتم بخاطر همینم کلاً مجبور شدم به مادرشوهرم بگم که مشکوک نشه ، البته شیاف و آمپول پروژسترون مطمئنم که خیلی های که طبیعی باردار میشن هم دارن چون اقوام همسرم طبیعی باردار شده بود پروژسترون داشت برای همینم فکر کنم مادرشوهرم شک نکرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم زینب جون فولیک اسید ۵ تو بارداری ،باعث بیش فعالی بچه میشه؟

سلام عزیزم در این رابطه اطلاعی ندارم، اگر فرصت کردم سرچ میکنم و نتیجه رو میگم 

اما یه نکته کلی وجود داره اگر دکتر چیزی رو تجویز کرد یعنی نیاز بدنتون به اون مورد بیشتره و اصلا عوارض اور دوز سراغتون نمیاد و قطعا ضرر مصرف نکردن اون ماده دارویی یا مکمل بیشتر از مصرف کردنش هست

مشکل همیشه موقع مصرف خودسرانه ایجاد میشه

پس اصلا نگران نشید

شما الان چه آمپولی می زنین؟ یعنی 9 ماه قراره آمپول برنیم؟

الان شبی یه دونه آمپول انوکساپارین میزنم ، والا چون دیگه بعد انتقالم مرکزم نرفتم نمیدونم نظر اونا چیه ولی دکتر زنانی که الان تحت نظرشم میگه باید تا هفته 36 تزریق کنی دیگه نمیدونم نظر همه دکترا اینجوریه یا نه ، من دیگه آستانه دردم اومده پایین هرسری میرم دگتر ازش میپرسم تا کی باید بزنم اونم همش میگه 36 ماه نمیدونم چرا هرسری امید دارم نظرش عوض بشه و بگه قطع کن

سلام حالتون چطوره ؟ لک بینیتون قطع شدش؟

سلام عزیزم

صبح یکم داشتم فعلا آسپرین قطع کردم و یه شیاف اضافه کردم میگم شاید آنوکسا رو باید قطع میکردم 

البته دیگه درد پریودی و سینه و اینا ندارم تخمدونام هم خیلی تیر میکشید که اونم دیگه ندارم کلا علائم ندارم فقط کمردرد دارم

خدایا شکرت
منم شکمم همش کبوده آخه چندماهی هست تزریق میکنم و یه جاهایی از شکمم به حالت گردی سفت شده ولی خب نمیدو ...

عزیزم، حالا یه بار امتحان کن ببین اذیت میشی یا نه، من که خیلی راضی ام

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بله عزیزم داخل یخچال میزاشتم آخه من چند ماه هم روزی دوتا شیاف داشتم و حتماً باید داخل یخجال میزاشتم ...

من نه شیاف نه آمپولمو داخل یخچال نمی زارم از داروخانه هم پرسیدم گفت یخچالی نیست تو اتاقی گذاشتم که آفتاب خور نیست

خدایا شکرت

دوستای گلم ❤️❤️❤️سلام به این گروه بزرگ

من ۵سال ناباروری داشتم ای وی اف کزدم پارسال متاسفانه بارداری پوچ شد قلب تشکیل نشد

کلا بعدش بیخیال شدم 

باورم نمیشه آلان طبیعی باردارم اصلا بهش فکرم نمیکردم ۵هفتمه ازتون خواهش میکنم دعا کنید قلبش تشکیل بشه🥺🥺🥺

عمل لاپاراسکوپی

هیستروسکوپی

فیبروم باز

تخمک کشی 

هایپر خیلی زجر کشیدم دعا کنید واسم 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥺🥺❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍