2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم،میخواستم داروهامو فطع کنم ولی دوستم اصرار کرد ادامه بدم، میدونم بی نتیجه هست،فقط برای این ...

منم دقیقا بخاطر حرف دکتر ادامه دادم ...امیدوارم برای شما نتیجه عوض بشه خیلی سخته بعداین همه انتظار اخرشم منفی بشیم 😔😔

دوستای گلم ❤️❤️❤️سلام به این گروه بزرگ من ۵سال ناباروری داشتم ای وی اف کزدم پارسال متاسفانه بارداری ...

سلام عزیزم

بسلامتی انشالله

چقدر خوبه دیدن خوشحالی شما!

انشالله قسمت همه بشه

میشه بگید

چرا اپاراسکوپی کردید؟آیا خراش هم دادید؟

و اینکه چند وقت بعدش انتقال دادید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه اگه دوست داشتید بگید مگه شرایطتون چی هست؟؟  اتفاقاً دکتر گفت آسپرین و شیاف هم تا ۳۶ هفته ا ...

حق داری من انتقال دادم بار اول مثبت شد اما تو 10 هفته متوقف شد با اینکه انوکسا 4000 میزدم بعد از سقط هم متخصص خون رفتم هم زرنانی هردو گفتن 6000 باید بزنم مشکل انعقادی دارم هم اسپرین

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
به موندن فکر نمیکردم چون باید سرکار باشم حالا انشالا بیام اولین ویزیت ببینم نظر دکتر چیه  دک ...

ان شاالله

اره با یه دکتر ویزیت شدم دکتر قاضی 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم بسلامتی انشالله چقدر خوبه دیدن خوشحالی شما! انشالله قسمت همه بشه میشه بگید چرا اپارا ...

عزیزم ایشون نوشتن طبیعی باردار شدن خداروشکر

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به سلامتی عزیزم  من آمپول اورگالوتران رو قبل پانکچر میزدم شاید اینا رو داده که طبیعی اقدام کن ...

به من هر دوبار گفتن تا دو هفته اصلا رابطه نداشته باش ممکنه عفونت کنه، بعد از دو هفته هم که بخاطر hcg سریع پریود شدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلامت باشی عزیزم شما هم ان شاءالله صحیح  و سالم دختر گلتونو بغل می گیرید. راستی شیاف رو تو یخ ...

برای منم همینه عزیزم،  شاید خونه ما زیادی گرمه ولی اخه هم داروخانه رویان هم بعدش که داروخانه محل میگریم تاکید داشتن تو یخچال بزارم