2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام  رویان از شروع تا روز پانکچر چندبار ویزیت شدید؟  میخاستم بدونم از شهر دیگه بخام بیا ...

تقریبا از روز ۷ سیکل روز ۷ و ۹ و ۱۱ و ۱۳ سونو شدم 

روز ۱۶ سیکل پانکچر داشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به جز روز پانکچر 

چ زیاد😢 اینجا ک هستم از روز دوم پریودی ویزیت میشم و دارو مینویسه. بعداز اونم دو بار دیگه سونو میشم. یعنی کلا سه بار. رویان از چ روزی ویزیت میشید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا از روز ۷ سیکل روز ۷ و ۹ و ۱۱ و ۱۳ سونو شدم  روز ۱۶ سیکل پانکچر داشتم

آها

مرسی عزیزم❤❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چ زیاد😢 اینجا ک هستم از روز دوم پریودی ویزیت میشم و دارو مینویسه. بعداز اونم دو بار دیگه سونو میشم. ...

نوشتم برات عزیزم روز دو رفتم سونو شدم دارو نوشت بعد روز ۷ و ۹ و ۱۱ و ۱۳ رفتم دوباره سونو

فکر نکنم از سه بار کمتر سونو بشی دیگه حداقل سه باره.

اگه می خوای بیای تهران بهتره بمونی اینجا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نوشتم برات عزیزم روز دو رفتم سونو شدم دارو نوشت بعد روز ۷ و ۹ و ۱۱ و ۱۳ رفتم دوباره سونو فکر نکنم ا ...

به موندن فکر نمیکردم

چون باید سرکار باشم

حالا انشالا بیام اولین ویزیت ببینم نظر دکتر چیه

دکتر شما کیه؟ با یه دکتر ویزیت شدی؟

یکی از جنبه های مثبت کرونا این هست که رفت و آمدها کمتر شده ولی چند بار که خونه مادر شوهرم بودم بسختی ...

الهی 

درکت می کنم خیلی سخته

مخصوصا جاری فضول وخواهرای حرف درآر😕😕😔

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیز جان شما کدوم قسمت رون میزنید انوکسارو

سلام عزیزم

روی رون پام، از بالای کشاله تقریبا یه وجب بیا پایین اون قسمت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انوکسا یخچالی نیست ولی باید جای خنک بزارید چون خونه ما کلا گرمه و توی طول روز هم خونه نیستیم وقتی می ...

عزیزم یعنی شیاف بیرون باشه خراب میشه؟ برای من آب نشده اصلا ولی سه چهارماهه بیرون بوده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنووون عزیز دلم از راهنمایی مفیدت 😘😘 پس پستونک اونت میگیرم مدل خاصی هست ؟ یا فقط بگم همین اونت&n ...

راستش فکر کنم اونت فقط همین یه مدل رو داره. بعضیا بهش میگن مدل بادامی چون سرش شبیه بادام هست. فقط یه چیزی. من برای همون اول مدل 6-0 ماه گرفته بودم که یه مقداری برای نوزاد بزرگه و اذیت میشه. بعد دیدم مدل ۲-۰ ماه هم داره که اون متناسبه اونو گرفتم. مراقب هم باش که مدل تقلبیش که event هست رو بهت ندن.

انشالله که به دل خوش از تمام خریدهات استفاده کنی 😍

بچه ها من دیشب اندازه یه کف دست ترشح قهوه ای ازم اومد.رفتم بیمارستان یه پرستار ناشی اومد دستشو زد دا ...

عزیزم حتما سریعتر برو مطب دکتر و برای منشی توضیح بده که بدون نوبت بفرسته داخل. انشالله که چیزی نیست اما احتیاط شرط عقله

عزیزم منم 2 روز پیش پانکچر شدم 24تا تخمک داشتم چ سایزی نمیدونم. بهم لتروزل داده با 5تا آمپول ستروتای ...

عزیزم شما ذخیرت چند بود؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
روز ۱۴ بودی ؟ ایشال که بتات بره بالا 

مرسی عزیزم،میخواستم داروهامو فطع کنم ولی دوستم اصرار کرد ادامه بدم، میدونم بی نتیجه هست،فقط برای اینکه بعدا عذاب وجدان نگیرم اینکار و انجام میدم