2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست
منکه شوهرم از الان میگه باید استراحت کنی اگرنه نمیمونه میدونم خسته م میکنه

ببین گلم تمام مراکز دوست دارن آمار مثبتشون بالا بره، بنابراین اگر استراحت تاثیر مثبت داشت حتما حتما بهتون میگفتن 

یا اگر تغذیه خاصی موثر بود دیگه چرا این همه آزمون و خطا، به همه میگفتن فلان چیزو بخورید و فلان قدر استراحت کنین، حله

اما این جور نیست عزیزم، استراحت مطلق از علم پزشکی نوین حذف شده به خاطر خطرات و مضراتش

گلم استراحت بعد از انتقال یه صحبت کاملا بی پایه و اساس و غیر علمی و از همه مهمتر مضر هست

به همسرتون این آگاهی و خاطر جمعی رو بدین که استراحت، نماز نشسته، دستشویی فرنگی اصلاااااااااا لازم نیست و فقط اذیت کردن خودتون هست

گلم بارها گفتم پارسال که استراحت روند خون رسانی به رحم رو مختل میکنه و احتمال گرفتن جنین کم میشه، مگه یکی از مشکلات که باعث سقط مکرر یا ناباروری هست همین مشکلات انعقادی نیست؟؟ و دارو میدن که کم بشه، حالا ما چرا با دست خودمون بگیریم بخوابیم و کم تحرک بشیم تا کمک کنیم تمایل خون به لخته شدت بره بالا؟؟؟ 

پس با خیال راحت و دل قرص کاری رو انجام بده که علمی هست و احتمال مثبت شدن رو بالاتر میبره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین گلم تمام مراکز دوست دارن آمار مثبتشون بالا بره، بنابراین اگر استراحت تاثیر مثبت داشت حتما حتما ...

درسته بنظر خودمم فعالیت بهتره خیلیا ناخواسته باردارشدن ونمیدونستن خیلی کارا کردن اتفاقی نیفتاده پس برای ماهم باید همینجور باشه

یا رب العالمین
دیروز که اصل کاری بوده من نمازمو مثل همیشه خوندم اما از امشب رعایت میکنم یبوست داشتم اما امروز خوب ش ...

اگر یبوست داری نشاسته نخور گلم ،چون یبوست اصلا خوب نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فقط انجیرو امتحان نکردم راستش، ممنون دختر خوب

شادن جان من سری قبل که انتقال دادم توی مرکز بهم گفتن انجیر و زعفرون نخور 

راستش دلیلش رو نمیدونم اما بنظرم انجیر رو نخور. نخوردنش ضرر نداره 😅

از همون آلو و چیزهای دیگه استفاده کن 

دیروز که اصل کاری بوده من نمازمو مثل همیشه خوندم اما از امشب رعایت میکنم یبوست داشتم اما امروز خوب ش ...

عزیزم اصلا لازم نیست خودت رو به سختی بندازی 

من از همون موقع که انتقال دادم تا صبح روز زایمان تمام نمازهامو عادی خوندم 

سعی کردم از دستشویی فرنگی استفاده کنم اما زیاد پیش اومد که از ایرانی هم استفاده کنم

سه بار انتقال دادم که هر سه بار رو همون موقع که از بیمارستان اومدم دوش گرفتم 

خیلی زیاد هم لازم شد که از پله استفاده کنم 

شما فقط کارهایی رو که خودت میدونی خیلی بهت فشار میاره انجام نده 

حرف جالبی زده من فکر میکنم تا چند سال اینده جنین رو 9ماه بذارن تو دستگاه....روز موعد بگن بیاید نی نی ...

آره واقعا😂😂😂

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام گلم یعنی به دی اف ای اعتقاد ندارن اونجا؟چون دی اف ای خودش میتونه عامل سقط باشه

سلام عزیزم اصلا حرفی از دی اف ای نزدن کلا اعتقاد به اینکه سقط از اسپرم‌مرد باشه ندارن

میگن‌صد در صد تخمکه

شادن جان من سری قبل که انتقال دادم توی مرکز بهم گفتن انجیر و زعفرون نخور  راستش دلیلش رو نمیدو ...

واقعا؟ مرسی که گفتی عزیزم😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اصلا لازم نیست خودت رو به سختی بندازی  من از همون موقع که انتقال دادم تا صبح روز زایمان ...

میگم من امروز یهویی دونفر فامیل خیلی نزدیک اومدن خونمون شوهرمم نبود خودم شامو سالاد اینا درست کردم روز اول انتقالم هستم، به نظرت مشکلی پیش نمیاد؟😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40