2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن گلم ده تومن نمیشه،باید ببینی هزینه پانکچر  مرکزی که میری چقدره ؟دوستمون گفت ۸ تومن که به نظرم ...

اوکی 

گفتم شاید شماقیمت دارید 

به من جداجداقیمت نداد گفت ۱۴تومن کل هزینم میشه و۵تومنم تعیین جنسیت که میشه ۱۹

خدایابه امیدخودت🌺

سلام خانوما وقتتون بخیر.امیدوارم ک همتون ب زودی مامان کنجدای تپلی و خوجل موجل بشین 

ی سوال واسم پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید 

ب نظرتون کیفیت تخمک رو باید همون شروع سیکل شروع کرد یا از قبل .مثلا مکملا رو از ماه قبل پانکچر باید استفاده کنیم یا ن همون ماهی ک سیکل شروع میشع داروها تاثیر میزارن

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
ممنونم عزيزم خيلي برات خوشحالم اميدوارم ٩ ماه خيلي خوب رو بگذروني ان شالله 

خیلی ممنون.انشالله توهم بارداریتوسلامت بگذرونی

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
امپول پروژسترون نميزني؟ 

آره شبامیزنم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
شایددوقلوعه ارزوجون

نمیدونم شاید.😄

راستي آزمايش بتا سومي رو خودت روز ٢٠ انتقال دادي يا دكتر بهت گفت؟ 

ن دکترم گفت

آره عزيزم 🙏دعا كن خدا دل من هم شاد كنه ان شالله 

ان شالله فرداباخبرخوب میای

من کردم چند روز به انتقالم مونده بود کردم  رفتم آزمایشگاه خون گرفتن ازم بعد شاید یکی دو ساعت ص ...

پس برای تقویت دیواره رحم بوده. اینی که من میگم بهش میگن جوان سازی تخمدان. برای اینه که کیفیت تخمکا رو ببرن بالا. باعث میشه هم تعداد تخمک باکیفیت تو آی وی اف بالا بره تعداد جنین باکیفیتم بالا بره

@زینبی_بابا     سلام عزیزم من دیروز انتقال دادم و بعد ۲ ساعت که تو مرکز استراحت کردم ا ...

عزيزم تحرك اصلا بد نيس فقط خودت رو خسته نكن در خد كارهاي جزيي

نمازت رو حتما نشسته بخون نبايد دولا راست بشي

نشاسته اگه يبوست نداري و طبعت سرد نيس بخور در غير اينصورت نخور

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
همسرم آزمایشش نرماله البته دی اف ای نداده اینجا هم سقط رو‌فقط از زن میدونن و اعتقادی به مشکل مرد ند ...

سلام گلم یعنی به دی اف ای اعتقاد ندارن اونجا؟چون دی اف ای خودش میتونه عامل سقط باشه