2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
من داروهای دورنافو داده احتمالا فرداپری بشم سه روزبعدش بزنم روزهشتم برم ببینم چی میگه گفت اواسط این ...

ن گلم ده تومن نمیشه،باید ببینی هزینه پانکچر  مرکزی که میری چقدره ؟دوستمون گفت ۸ تومن که به نظرم خیییییلی زیاده ،وقتی پانکچر شدی بهتر متوجه میشی ،تازه شاید پانکچر بعدی کمتر دارو بگیری چون تاثیر این ها توی بدنت میمونه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نشاسته ای که باهاش زولبیا درست میکنیم دیگه همون؟دارم از اینا ولی نخوردم میشه با اب قاطی کنم بخورم ال ...

نه استراحت مطلق نباش خوب کردی زولبیا نمی دونم درست نکردم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری درست کنم فرنی من بلد نیستم🤦‍♀️بعدم از دیروز و امروز نخوردم اگه الان درست کنم بخورم خوبه تاثیر ...

ببین خواب زیاد که اصلا خوب نیست گردش خون باید انجام بشه برای انتقال خوبه

نشاسته رو با شیر سرد حل کن حل شد  بزار رو گاز هم بزن همینطور شکرم اضافه کن وقتی دیدی غلظت داره بریز تو کاسه و بخور 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍  اولین چیز آرامش هست، بعدش پیاده روی و مصرف کافی مایعات  دور ...

ممنونم زینب جان.دعا کن خدا ایندفعه قسمتمون کنه که صاحب یه بچه نازنازی بشیم.هم من عاشق بچه م هم همسرم.میخوام خدا لیاقتشو در ما ببینه.

خدایا شکرت  
@زینبی_بابا     سلام عزیزم من دیروز انتقال دادم و بعد ۲ ساعت که تو مرکز استراحت کردم ا ...

سلام عزیزم ، منم دفعه اول که انتقال دادم همه این استرسها رو داشتم نگران نباش ،یکم تجربیاتمو بگم شاید استرست کم بشه ، من چون هیچکس از خانواده هامون خبر نداشت همه کارهامو خودم انجام دادم غذا پختن و لباس شستن و اتو زدن و گردگیری ،فقط جاروبرقی رو همسرم انجام میداد ،نماز هم از همون اول ایستاده خوندم مثل همیشه ، توالت هم ایرانی ، اصلا فرنگی دوست ندارم ، نشاسته هم اصلا نخوردم چون واسه بعضی ها خوبه بعضی ها هم شاید باعث یبوستشون بشه ، سعی کن فقط دو سه روز اول رو استراحت نسبی داشته باشی ،اینکه کامل بخوابی خوب نیست خونرسانی به رحم کم میشه ، پس اصلا نگران نباش و خیلی معمولی مثل قبل ادامه بده ،فقط جاروبرقی نزن و زیاد خودتو خسته نکن ، بیشتر استراحت کن‌ولی نه اینکه همه چی تعطیل بشه ، ان شاالله که نی نی ها ۹ ماه به دل مامانشون محکم چسبیدن 😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اره والا سر دخترم سنم کم‌بود اصلا نمی فهمیدم چجوری گذشت

ان شاالله این دوران هم با شادی و ارامش و سلامتی زود تموم میشه و گل پسرتو بسلامتی بغل میکنی

سلام عزیزم ، منم دفعه اول که انتقال دادم همه این استرسها رو داشتم نگران نباش ،یکم تجربیاتمو بگم شاید ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم کی باشه این روزا ی پر استرس تموم بشه و به نتیجه دلخواهم برسم همش از روزی میترسم که ازمایش بدمو منفی باشه 

ممنون از دلگرمیت عزیزم کی باشه این روزا ی پر استرس تموم بشه و به نتیجه دلخواهم برسم همش از روزی میتر ...

تموم میشه عزیزم ،ما هم باورش برامون سخت بود ،لطفا اصلا اصلا به ازمایش منفی فکر نکن ، قران زیاد بخون و مطمئن باش که مثبت میشه تا ان شاالله مثبت بشه

تموم میشه عزیزم ،ما هم باورش برامون سخت بود ،لطفا اصلا اصلا به ازمایش منفی فکر نکن ، قران زیاد بخون ...

عزیزم تو که بارداری برا من و همه بچه های این تاپیک دعا  کن تا هممون نی نی دار بشیم این استرس ها و انتظار برای ماهم تموم بشه و روزای خوب برسه 

الان گلابی والو فراوونه بخور انجیربخور

فقط انجیرو امتحان نکردم راستش، ممنون دختر خوب

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره بار اولمه برام ۴تا جنین ۳ روزه انتقال دادن من که خانواده شوهرم میدونه. اما به خانواده خودم نزدیک ...

خوشبحالت، منم همش اصرار کردم برام سه روزه انتقال بدن فقط امروز یکی انتقال دادن گفتن بقیش رو رشد میدیم برای بلاست یعنی پس فردا که اونم معلوم نیست بشن یا نه، سریای قبل که نشدن

بار پنجممه عزیزم

منم آلو و زردآلوی خشک پختم خوردم نمیدونم چرا هیچی روم اثر نداره😥

خدا کنه دوتامون خوش خبر باشیم این سری

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...