2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  شما قبل از پانکچر داروی فولیستیم یا همون گونال مصرف کردین؟ روزی چقدر بود دوزش؟ ...

ذخیرتون چند گلم ؟هر دونه آمپول ۷۵ واحده که به شما ۶ واحد داده روزانه ،فکر میکنم حداکثر دوز مجاز باشه ،منم همین قدر استفاده کردم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم اگه منظورت همون امپول گونال هستش من ۴۵۰ واحدی داشتم برای پانکچر 

نازنین جون کل ۴۵۰ واحد رو روزانه تزریق میکردی و اینکه تا آخرین روزی که سوزن میزدی مقدارش همین بود یا کمتر شد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای جانم چقدر قشنگ توصیف کردی قسمت همه منتظرا ایشالا  ممنون که تجربیاتت رو بهمون میگی گلم  ...

عزیزم قطعا همه خانم ها شیر دارن، گلم از الان با انجمن شیردهی در تماس باش، البته صرفا برای اینکه خیالت راحت بشه شیر داری و مصمم بشی تغذیه انحصاری با شیر خودت رو داشته باشی

اگر دوست داری خودت شیر بدی اینو بگم فقط خانم هایی که جراحی کوچک کردن پستان داشتن و سرطان پستان نمیتونن شیر بدن، بقیه همه و همه به اندازه بچه هاشون شیر کافی دارن، و اگر بچه درست مک زدن رو بلد باشه ("اگر هم بلد نبود وظیفه ماما هست آموزش بده) شیر به اندازه کافی تولید میکنه 

پستونک عزیزم نده اصلا خوب نیست 

شیشه هم اگر روزهای اول هنوز جریان شیرت برقرار نشده بود نباید بدی، شیرخشک رو باید با کاپ شیردهی یا فیدینگ و... بهش بدی

نيلو معظمی تو پیجش آموزش داره با فیدینگ چه جور میشه شیر داد

خلاصه گلم همش به آموزش و آگاهی مادر و پدر و اطرافیان ربط داره وگرنه اگر آموزش نباشه نتیجه میشه من که پدرم داره درمیاد

مرسی متشکرم  انشالله شما هم دلتون شاد و تنتون سلامت باشه و در کنار خانواده آرامش داشته باشید ...

عزیزم آنا جون خیلی خیلی خیلی سرش شلوغه هم کار خونه، هم شاغل شده هم بچه هاش اصلا وقتی نمی مونه براش

اچ ام جی براازادسازیه؟هرشب اینوباید بزنم؟اونوقت تخمک ازادنمیشه؟

ن عزیزم اچ ام جی فکر کنم برای بالا رفتن کیفیت و سایز فولیکول ها باشه،آمپول آزاد سازی hcg  هستش ،میگم هزینه داروها چقدر بالا رفته 😐من دوسال پیش که پانکچر شدم تمام داروهام شد نزدیک یک میلیون و نیم ،تازه من خیلی دارو گرفتم ولی الان ..