2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
ان شاءالله که خیر بوده و طبیعی باردار میشی این استرس و دوا درمون مارو هم نیاز نیست . خداروشکر یه گل ...

اره درسته خیلی اذیت شدم الکی اینهمه وقتمم هدر دادم...ایشالا که طبیعی بارداربشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اای جاانم  درکت میکنم که چقدر سخته ، من تا دوماه تو شوک بودم که چرا نگرفت  امیدوارم هرچی ...

ممنونم عزیزم ایشالا هرچی صلاحمون باشه همون میشه ...خدا دل همه رو شاد کنه خیلی پروسه ی  پراسترسیه 

عزیزم بی بی زدی؟  منم روز 11 هستم

دو روز پیش زدم دو خط شد ولی از شبش این ترشحات قهوه ای خارج میشه دیروز کمتر بود ولی امروز صبح خیلی زیاد بود 

حالا بی بی ندارم بزنم باید بخرم ببینم چطور میشه

خدایا شکرت
میدونم عزیزم اما نمیدونم دقیقا چیکار میکنن 

اهان ...ببین عزیزم بعضیا از اول پریود داروهاشون شروع میشه بعصیا ازروز سوم  ...معمولا گونال اف یا سینال اف یا پیورگان میدن تا روز ۷یا ۸ سیکل امپولارو میزنی بعد یه امپول میدن برای بالغ شدن تخمک ها دوسه روز بعد میری سونو اچ سی جی میدن که تخمکا آزادبشن ودوروز بعدش میری برای تخمک کشی که بیهوش میکنن و تخمک کشی میکنن ویه ساعتی توبخش میمونی سرمت که تموم شد مرخص میشی 

خداروشکر من پرسیدم‌تز دکترم گفت ۵ادامه بده

اره عزیزم منم تقریبا تا ۱۸ داشتم ،بعد یدوفولیک داد گفت سبکتر 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دیروز زنگ زدم گفتن قطع کن یه شیاف اضافه کن شبا ژل کرینون میزدم صبح ها شیاف که از دیروز گفتن یه شیاف ...

یعنی به خاطر آسپرین خونریزی دارین؟ منم خونریزی دارم و احساس می کنم به خاطر آسپرین یا آمپول دور ناف هست.

دو روز پیش زدم دو خط شد ولی از شبش این ترشحات قهوه ای خارج میشه دیروز کمتر بود ولی امروز صبح خیلی زی ...

من از روز 5 خونریزی دارم ، روز 6 بی بی گذاشتم بعد 1 ساعت هاله افتاد ، روز 8 دوباره گذاشتم بعد 10 دقیقه هاله یکم پر رنگ تر بود و امروز روز 11 گذاشتم بلافاصله دوخط شد البته پررنگ کامل نبود . ولی همچنان خونریزی دارم.

عزیزم کل سیکلو گفته تاپانکچر که از روز اول پریود تا دوهفته دارو استفاده میکنی وروز ۱۳ تا ۱۵ سیکلت پا ...

اخه اون خانم گفتن ۷روز مصرف کردن یکی دیگه از کاربرا هم میگفت ۵روز بعدش رفته پانکچر

یا رب العالمین
ممنونم عزیزم ، لباس مانتویی چه جوریه تا حالا نشنیدم ؟؟ و اینکه شماره های صفر و یک دو تکی هم دارن ؟ ی ...

مانتویی همون جلو دکمه داره

سایز لباس بسته به وزن بچه ت داره زیر سه کیلو باشه صفر خوبه اگر دیدی تو سونوهای آخرت وزنش رفت بالای سه کیلو یک خوب میشه براش 

تو بسته ای ها شورت داره رکابی داره و... که خیلی استفاده نمیشه حالا بعدا خودت به این‌تجربه میرسی سرهمی عالیه زمستون‌تابستون 

ولی اینکه سه ماه بپوشه اصلا نمیشه چون بچه روزای اول وزن زیاد میگیره تنگش میشه بعدم بهتر زود زود لباسشو‌ عوض کنی 

چون‌زمستون دنیا میاد یه سرهمی بافت هم بگیره کافیه سال او چون بغلیه کاپشن نکنی تنش مهم نیست میپیچی تو پتو و... کارت راه میفته الکی پول کاپشن نده چون زود کوچیک میشه