2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
بله دیروز پریود شدم ولی خونریزیم زیاد بود خیلی درد داشتم امروز خوبم ممنون ...اصلا انتظارنداشتم   ...

اای جاانم 

درکت میکنم که چقدر سخته ، من تا دوماه تو شوک بودم که چرا نگرفت 

امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد ، مواظب خودت باش و انشالله طبیعی باردار میشی و نی نی دوم هرچی دلت میخواد باشه 😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما دکتر نصر سینال اف وهاش ام جی با هم برام نوشته تو یه روزبزنم ازروز اول دفعه پیش میکرو کردم یاد ...

عزیزم داروهاش رو از کجا خریدین؟ دکتر نصر ازت عکس رنگی هم خواست؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام به همگی منم فولیک اسید ۵ می خوردم از قبل الانم ۵ می خورم بده؟

سلام عزیزم 

منم از اول ۵ میخوردم دکترم تجویز کرده بود الانم ادامه میدم حالا رفتم باید بپرسم

شما تو فاصله پانکچر تا انتقال هم استفاده کردی

خدایا شکرت
ببخشیدشمااستراحت مطلق بودین.مشکلی پیش نیومدبااین لک هابراتون؟

نه عزیزم استراحت مطلق نبودم اما یکم بیشتر از روزهای عادی احتیاط میکردم. دکتر بهم گفت تا زمانیکه لکه ها از خون تیره و مرده‌ هست جای نگرانی نیست اما به محض اینکه خون تازه دیدی هر چند مقدارش خیلی خیلی کم باشه بیا برای سونو. حتی یبار خون تازه دیدم که البته مقدارش خیلی کم بود. خیلی ترسیدم اما خدا رو شکر توی سونو مشکلی نبود 

انشالله برای شما هم همه چی خوب پیش میره 🙏🏻

نه عزیزم استراحت مطلق نبودم اما یکم بیشتر از روزهای عادی احتیاط میکردم. دکتر بهم گفت تا زمانیکه لکه ...

منم روز ده انتقال هستم دو روزه لک قهوه ای با ترشحات خارج میشه یعنی مشکلی نیست

خدایا شکرت
کدوم مرکز اینو نوشته بود؟

من شیرازم. بیمارستان دنا 

همین مطلب رو دکتر نصر توی یکی از پست های اینستاگرامشون که درمورد مراقبت های بعد از انتقال هست میگن. میتونید اونجا ببینید.

میگن هم تغذیه هم استراحت باید دقیقا همون حالتی باشه که قبل از انتقال بوده وگرنه ممکنه روی نتیجه اثر منفی بذاره 

سلام به همگی منم فولیک اسید ۵ می خوردم از قبل الانم ۵ می خورم بده؟

نه عزیزم من تا اینماه ۵ داشتم ،بستگی به آزمایشهات داره نگران نباش

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘