2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
مرسی که با حوصله جواب دادی

خاهش میکنم گلم.انشالله زودی فرشته هات داداش خوشتیپشونومیبینن😘😘

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
مرسی دعاکن برام.دکتر گفته بعد پریودی بیا ولی میخوام‌عقب بندازم دوره بعد برم.ولی خیلی طولانی میشه ۴۰ر ...

محتاجیم ب دعا.ب حق بزرگیه خداانشالله همین ماه نی نی داربشی ک نیازی ب دوادرمونم نداشته باشی.هیچ وقت معجزه خدارودست کم نگیر

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آندومتریوز یه بیماری و علتش مشخص نیست!یه تعریفش برگشت خون قاعدگی هست. بافت رحم جاهای دیگه از رحم،تخ ...

ایشالا که مشکل شماهم به زودی حل میشه وصاحب نینی میشی عزیزم ...ممنون وقت گذاشتی راهنمایی کردی 

ان شا الله كه نخواد هم هزينه اش نزديك ٤ ميليون شده و هم اينكه توي اين اوضاع هر چي كمتر سونو و آزمايش ...

کی جواب آزمایشت میاد مامان سبحان ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خاننا اکر کسی جواب منو نیدونه توروقران جواب بده کسی هست بهش تا اخر بارداری فولیک ۵ بدن خودتون ...

من مینورم اما بهم1 داده البته ای وی اف نیستم اول خودم 5 خوردم بعد گفت 1 بخور 5 زیاده دکترت بهتر میدونه 

سلام عزیزم ، خیلی ممنونم که راهنماییم کردید واقعا نیاز دارم که از تجربیات دوستان استفاده کنم ، من چو ...

ببین صندلی غذا و کریر هم نخر ولی اگه خودتون رو‌تخت میخوابید یه تخت نوزدای که تا پنج‌سال هم میشه استفاده کرد بخر

پتو دورپیچ هم‌اگر بیمارستان خصوصی میری میدن همون کفایت میکنه بازم‌ازسون بپرس که میدن

لباسم فقط سرهمی (بادی) و شلوار و بلوز مانتویی بگیر سه دست هم از هر شماره کافیه تا سایز و چیزای دیگه بچه ت دستت بیاد بخری

از این جعبه ای چند تیکه ها هم‌نخر به درد نمیخوره 

بازم سوال داشتی بپرس 

کی جواب آزمایشت میاد مامان سبحان ؟

سلام 

من امروز روز ۱۰ انتقالم بازم لک قهوه ای دیدم کلی ترشح قهوه ای ازم خارج شد با اینکه آسپرین رو قطع کردم و یه شیاف اضافه کردم به نظرت جنین ها دفع شدن

دوستان میشه راهنماییم کنید

خدایا شکرت
سلام  من امروز روز ۱۰ انتقالم بازم لک قهوه ای دیدم کلی ترشح قهوه ای ازم خارج شد با اینکه آسپری ...

خودت آسپرین رو قطع کردی یا با نظر دکتر

حتما زنگ‌بزن دکترت 

چندتا پرژسترون‌استفاده میکنی؟؟

ببین صندلی غذا و کریر هم نخر ولی اگه خودتون رو‌تخت میخوابید یه تخت نوزدای که تا پنج‌سال هم میشه استف ...

ممنونم عزیزم ، لباس مانتویی چه جوریه تا حالا نشنیدم ؟؟ و اینکه شماره های صفر و یک دو تکی هم دارن ؟ یعنی میگید بسته ای نخرم تکی هم فروش دارن ؟؟ سرهمی چه سایزی بخرم که بتونه سه ماه زمستون هم بپوشه و کوچیکش نشه؟؟

خودت آسپرین رو قطع کردی یا با نظر دکتر حتما زنگ‌بزن دکترت  چندتا پرژسترون‌استفاده میکنی؟ ...

دیروز زنگ زدم گفتن قطع کن یه شیاف اضافه کن

شبا ژل کرینون میزدم صبح ها شیاف که از دیروز گفتن یه شیاف هم ظهر بزار.

خیلی وحشتناک بود ببخشید همینطور تیکه تیکه ترشح قهوه ای دو روز پیش بی بی گذاشتم دو خط شد نمیدونم حالا چرا اینطور شدم.

خدایا شکرت