2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
@زینبی_بابا     عزیزم من صبحا آمپول پروژسترون میزنم و شبا شیاف، حالا فردا که انتقال دا ...

به سلامتی عزیزم ولی کاش این کارو نکنی، من بودم هر جور بود آمپول رو زیر 3 ساعت اختلاف میزدم، چون نهایت زمان جابجایی پروژسترون 3 ساعت زودتر یا دیرتر هست

سلام دوستان میشه کمک کنید من دفعه قبل که انتقالم منفی شد،مثل همه آمپول  پروژسترون میزدم ...

سلام

من ۶ روز قبل انتقال دوتا امپول رو با یه سرنگ میزدم اگه اونیکه میزنه وارد باشه زیاد اذیت نمی شی بعد اصلا ماساژ نده و اگه خارش داشت نخارون، اما بعد انتقال یه ژل داد که باید شیاف کنم به اسم کرینون که دیگه لازم نیست آمپول بزنم شب ها این ژل استفاده میکنم صبح یه شیاف پروژسترون من که راضی هستم گرون هست ۱۵ تاش ۳۵۰ اینا چون بیمه قبول نمی کنه ولی از آمپول بهتره.

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم ولی کاش این کارو نکنی، من بودم هر جور بود آمپول رو زیر 3 ساعت اختلاف میزدم، چون نهای ...

قربونت، ممنون از راهنماییت پس همون آمپولو میزنم یجوری😊😊😊

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
برا منو که خودشون صبح یه ساعت قبل انتقال زدن با اینکه من عصرها میزدم ازم هم نپرسیدن

چه خوب، مرکز ما اصلا با این چیزا کار ندارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خب از اول میگفتی تا از نگرانی درت بیارم ببین گلم من یه بار با یه عده که ادعای طب سنتی و اسلام ...

سلام زینب جون

من الان شاید بیشتر یه سال باشه که فولیک اسید ۵ میخورم دکتر هم نگفته قطع کن الانم روز نه انتقال هستم به نظرت خطرناک که نیست البته شاید وسطاش یه چند وقت نخوردم ولی از آذر مرتب خوردم

خدایا شکرت
سلام دوستان میشه کمک کنید من دفعه قبل که انتقالم منفی شد،مثل همه آمپول  پروژسترون میزدم ...

عزیزم منم انتقال اولم امپول زدم و حساسیت داشتم خیلی اذیت شدم ولی اینبار شیاف داشتم خداروشکر مثبت هم شد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
چه خوب، مرکز ما اصلا با این چیزا کار ندارن

تازه بعد انتقال هم گفت برو بخواب آنوکسا هم بزنم برات گفتم من ۱۲ شب میزنم گفت باشه خودت بزن.

ولی اگه اونا هم نزدن حتما خودت بزن چون بلافاصله بعد انتقال خودشون شیاف میزارن برات

خدایا شکرت
تازه بعد انتقال هم گفت برو بخواب آنوکسا هم بزنم برات گفتم من ۱۲ شب میزنم گفت باشه خودت بزن. ولی اگه ...

نه عزیزم شیافم نمیذارن من تا الان چهاربار اونجا انتقال دادم یه بار نه امپول زدن نه شیاف گذاشتن، خودمون باید به فکر خودمون باشیم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خوب هستید دخترتون خوبه ؟؟ شما میدونید کجاها سیسمونی ارزون و خوب دارن؟

سلام عزيزم ببخشيد من جوابت رو ميدم خانمي ، ببين براي سيسموني زياد خودت رو به زحمت نينداز و واقعا فقط چيزهايي كه ضروري هست رو بگير ، مثلا من خودم يك كمد براي لباسها و يك دراور گرفتم و ويترين براي اسباب بازي نگرفتم و تخت هم تخت بزرگ نگرفتم و فقط يك تخت كوچيك گرفتم كه كنار تخت خودمون گذاشتم و دخترم فقط تا ٣ ماهگي توي اون خوابيد و بعدش وقتي غلت ميزد ميخورد به نرده هاش بيدار ميشد و ديگه روي زمين ميخوابيد و فعلا هم روي زمين ميخوابه ولي پسرم فعلا هنوز توي اون تخت كوچيك ميخوابه و اصلا بيدار هم نميشه داخلش ، لباس هم من فقط تا ٣ ماهگي گرفتم اون هم چند دست ضروري بعدش بنا به نياز دوباره رفتم خريدم ، براي اسباب بازي و اينجور چيزها هم اصلا هزينه زياد و بيخود نميخواد بكني ، الان همه چيز اين قدر گرون هست كه واقعا آدم فقط بايد نيازهاي اصلي رو برآورده كنه ، لباس هم ايراني بخر كه واقعا به نظر من جنسش خيلي هم خوب هست ، من براي پسرم اصلا تا ٦ ماهگي لباس نخريدم يكي از بستگانم كلي لباس از امريكا براش آورده بود ولي به نظر من لباسهاي ايراني از نظر جنس كاملا با اونها برابري ميكرد و حتي بهتر هم بود . كرير هم من نگرفتم ، صندلي غذا هم نگرفتم ، كالسكه و صندلي ماشين هم بعدا گرفتم كه كالسكه كه خيلي هم استفاده نشده برام چون اكثرا با ماشين اين طرف و آن طرف ميريم و بعدش هم كه ديگه بچه راه ميفته اصلا داخل كالسكه نميشينه و الان هم كه ديگه كرونا هست اصلا با كالسكه نميشه بيرون رفت .

سمانه جون خیلی برات خوشحالم الهی شکر اصلا نگران نباش خدا پشت و پناهته اینبار دردونتو صحیح و سالم بغل ...

عزيزم ممنونم از دعاي قشنگت ان شالله

خداكنه بتا بالا بره ٤٨ ساعت ديگه 🙏🌺

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مامان سبحان خداروشکر همه چی خوب بوده سلفری هم نمیخواد الکی بهش فکر نکن 💓💓💓💓

ان شا الله كه نخواد هم هزينه اش نزديك ٤ ميليون شده و هم اينكه توي اين اوضاع هر چي كمتر سونو و آزمايش بريم خيلي بهتره .