2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
همسرم آزمایشش نرماله البته دی اف ای نداده اینجا هم سقط رو‌فقط از زن میدونن و اعتقادی به مشکل مرد ند ...

منم حس میکنم بیشتر سقط ها از زنه چون مردا همین ک اسپرم میره خودشو میرسونه به تخمک و تشکیل جنین میده کافیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمام شاید از رحمت باشه خیلی ها عفونت یا التهاب رحم دارن ک باعث سقط میشه

اینو با چه آزمایشی میفهمن؟

من هیسترو کردم سالم بودم

البته من یه بچه دارم ۸ سالشه

واسه دومی مشکل پیدا کردم و سقط میکنم

سلام عزيزم بله چهارشنبه رفتم نه خانمي مشخص نبود حالا ديگه رفت براي آنومالي ، خدا رو شكر همه چيز خوب ...

مامانی عکس سونو  ان تی رو بذار ببینم بهت بگم نینی چیه خوب

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اینو با چه آزمایشی میفهمن؟ من هیسترو کردم سالم بودم البته من یه بچه دارم ۸ سالشه واسه دومی م ...

میگن تو هیسترو معلوم نیست چون از همه جوانب برسی کرد و مشکل نبود و اینکه من عفونت های زنان مکرر داشتم یعنی سالی ۶،۷ بار ک خیلی حساب میشه برا خانوم فهمید از رحمه

یعنی به خاطر عفونت تشخیص داد التهاب داری؟ علایم عفونت چی هست؟

هم عفونت هم اینکه بتا میره بالا افت میکنه یعنی از بین میره، عفونت یعنی خارش و سوزش و ترشح ک دو ماهی یه بار میاد سراغم الان یه نامه بلند بالا داده ک برم پیش دکتر زنانم گفته ک باید بهم ۵ هفته دارو بده تا ریشه کن بشه بعدم کفت به محض اینکه باردار شدی بیا پیشم

من از هفته ۱۲ تا ۲۹ اشتباهی دوز ۵ خوردم دارم دق میکنم میترسم بچم اوتیسم بشه

عزیزم خب از اول میگفتی تا از نگرانی درت بیارم

ببین گلم من یه بار با یه عده که ادعای طب سنتی و اسلامی داشتن سر فولیک اسید بحث کردم و من اصرار داشتم که این دارو عارضه نداره و اونا میگفتن نه عارضه داره و شیمیاییه و فلان و بیسار

خلاصه روز بعد رفتم هر چی مقالات سیستماتیک ریوو بود رو زیر و رو کردم و چندین ساعت مطالعه کردم به این نتیجه رسیدم در این دوز هایی که برای بارداری هست نه تنها هییییییییییچ ضرری نداره تازه برای جلوگیری از اوتیسم هم خوبه 

خاصیت مقالات سیستماتیک ریوو، و رویوو اف لیترچر اینه که خودشون شاید صدها مقاله دیگه رو بررسی کنن و جامعه آماری بالا و قابل قبولی داره

به این نتیجه رسیدم نه تنها برای جلوگیری از نقص سیستم عصبی، بلکه برای کاهش ریسک سندروم داون و اوتیسم هم عالیه

اما مضرات فولیک اسید در دوز های بالا و برای افراد غیر باردار که به مدت طولانی  بیش از سه ماه دوز های 5 تا 15 رو دریافت کردن ریسک سرطان رو بالا می‌برد، پس برای افراد با دوز 1، رسما هییییییییییچ خطری نداره 

اینم بگم دوستان مینور نگران نشن، اونها باید طولانی مدت دوز 5 دریافت کنن ولی چون نیاز بدنشون هست اصلا جای نگرانی نیست 

سلام عزيزم بله چهارشنبه رفتم نه خانمي مشخص نبود حالا ديگه رفت براي آنومالي ، خدا رو شكر همه چيز خوب ...

مامانی عکس سونو  ان تی رو بذار ببینم بهت بگم نینی چیه خوب

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من یکی از نشونه هام ک زرنانی فهمید این بود دائم عفونت زنان داشتم یعنی سالی ۶،۷ بار عفونت هر چقدر رعا ...

چه جالب گلی

پس به نظر میاد استدلالش درسته، توکل به خدا طبق حرف هاش برو جلو، هر چی هست مبحث ایمنی  و التهاب که بخشی از اون هست خیلی پیچیده هست و من صلاحیت نظر دادن در این زمینه ندارم

@زینبی_بابا    

عزیزم من صبحا آمپول پروژسترون میزنم و شبا شیاف، حالا فردا که انتقال دارم اشکال داره برعکسش کنم؟ آخه اونجا سختمه سر ساعت آمپولمو بزنم بخوام بعداز انتقالمم بزنم حداقل سه ساعت از وقتش میگذره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@زینبی_بابا     زینب جون من خدارو شکر من ۶ تا جنین برام فریز شد  ۳ تا c 1 دونه b ...

عزیزم خدا  رو شکر 😍 😍 😍 😍 

دیدی از روی شواهد میگفتم همه چی خوبه و دلداری الکی نمیدم

دوستان قدیمی میدونن من الکی دوست ندارن امید بدم و خیلی وقتها حقیقت های تلخی رو هم گفتم متاسفانه 

ان شاالله که دیگه هم حقایق خوب رو بگیم🤲🤲🤲🤲

سلام دوستان میشه کمک کنید من دفعه قبل که انتقالم منفی شد،مثل همه آمپول  پروژسترون میزدم ...

سلام عزیزم، من فقط و فقط شیاف گذاشتم و مثبت هم شدم

آمپول فقط وقتی لک هست و زمان های خاص نیازه

یکی دیگه از دوستان هم با شیاف اندومترین دوقلو هاش رو به سرانجام رسوند

یکی دیگه هم با شیاف اندومترین که دوز 100 هست الان دخترش کلی بزرگ شده

من دوز 400 سیکلوژست داشتم، پیدا نشد فرتیژست بگیر روزی دو یا سه بار