2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تغذیه رو گفت چیا بخوری عزیزم؟؟

گفت همه چی بخور حتی لبنیات فقط گرمی بیشتربخور وبادکش هم خوبه بعدخانم نوروزی گفت توت فرنگی هم خیلی خوبه

فقط نمیدونم چراتوت فرنگی روگفت 🤔🤔🤔

اخه طبیعی اقدام نمیکنیم که قلیایی بشه

خدایابه امیدخودت🌺
من شکرخدابتام رفت بالا.از168ک سه شنبه آزمایش دادم رسیدب 979.واقعابرام معجزه شده باورم نمیشه.دعام کنی ...

خدا رو شکر عزیزم، چقدر خوشحال شدم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
گلم آندومتریوز رو توی سونوی مخصوص و اول از همه معاینه لگنی تو مطب میشه تشخیص داد واسه منم دکتر پادم ...

من یکی از نشونه هام ک زرنانی فهمید این بود دائم عفونت زنان داشتم یعنی سالی ۶،۷ بار عفونت هر چقدر رعایت میکردم انگار ن انگار گفت دلیلش التهاب رحم

من از هفته ۱۲ تا ۲۹ اشتباهی دوز ۵ خوردم دارم دق میکنم میترسم بچم اوتیسم بشه

سلام عزیزم ...مگه دوز ۵ فولیک اسید بچه رو اوتیسم میکنه؟من میخوام برم ای وی اف ایشالا نزدیکه چهل تا خوردم...نمیدونستم ربط داره به اوتیسم.یعنی دیگه نخورم؟

گفت همه چی بخور حتی لبنیات فقط گرمی بیشتربخور وبادکش هم خوبه بعدخانم نوروزی گفت توت فرنگی هم خیلی خو ...

راستی سارا جون دکتر به شما فولیک اسید پنج داد یا یک؟من دارم سرخود دوز ۵ میخورم...نمیدونم دارم اشتباه میخورم یا نه

گفت همه چی بخور حتی لبنیات فقط گرمی بیشتربخور وبادکش هم خوبه بعدخانم نوروزی گفت توت فرنگی هم خیلی خو ...

کلا توت فرنگی خیلی خوبه.

عسل و سیاه دونه هم خیلی خیلی خوبه

راستی در مورد ذخیره تخمدونت چیزی نگفت

خدایا شکرت
عزیزم گفت ۱۴ تومن میکرو ۵تومن تعیین جنسیت فعلا سه تومن پول دارو دادم یک وخورده ای هم ازمایش و سون ...

به سلامتی لنشاالله میشه بگی امپول چی بهت داده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
یه کیسه دارو داد😭😭😭دومیلیون دورنافی میترسم بزنم بلدنیستم😭😭😭😭😭 صبح وبعدازظهر عضلانی هم دا ...

گونال اف داد یا سینال ؟ نترس اصلا دردنداره راحته یه بار برو بیرون بزنن ترست میریزه بعدش خودت میتونی بزنی ..واسه دخیره تخمدانت چیزی نگفت