2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان

میشه کمک کنید

من دفعه قبل که انتقالم منفی شد،مثل همه آمپول  پروژسترون میزدم که بعد چند روز کهیر زدم و این کهیر تا چند هفته ادامه داشت.واقعا اذیت شدم.

حالا الان اگر بخوام دوباره انتقال بدم و آمپول  پروژسترون نزنم،و شیافش بذارم،آیا باعث میشه اینهمه زحمتم از بین بره؟و احتمال مثبت شدن با شیاف کمتر بشه؟

@زینبی_بابا    

ممنونم عزیزم.ن باردوم

آرزو جون خداروشکر خیلی برا شما و شوهرت خوشالم انشالله خدا براتون حفظش کنه❤👶👶🎉🎉🎉🎉 برامنم دعا کن عزیزم خیلی دلم نی نی میخاد. از بی نی نی ای کلافه شدم دیگه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو جون خداروشکر خیلی برا شما و شوهرت خوشالم انشالله خدا براتون حفظش کنه❤👶👶🎉🎉🎉🎉 برامنم دعا کن ...

ممنونم عزیزم.امام رضاروب جوادش قسم بده وواسطش کن بین خودت وخدا.امیدوارم بچه دارشی.منم امام رضاروواسطه قراردادم ضامنم شد

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
اورولوژ اونجا دکتر پیمان صالحی؟؟؟نوبت دهیشون چطوره ؟تعریف نقشینه رو شنیدم چطوری باید نوبت گرف تلفنی ...

مطب دکتر صالحی شهرک سلامت.. برای نوبت ب موبایل منشیشون تماس بگیرید. قبل از کرونا سرشون شلوغ بود و همون روز نوبت نمیدادن برا سه روز آینده یا هفته بعدش نوبت میدادن.. همیشه تو مطبشون با نوبت قبلی دو سه ساعت معطلی داشت. خیلی متخصص بادقت و منظمی هست خداحفظش کنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم عزیزم.امام رضاروب جوادش قسم بده وواسطش کن بین خودت وخدا.امیدوارم بچه دارشی.منم امام رضاروواسط ...

چقدر خوب

باشه عزیزم حتما💕

سلام‌عزیزم نه والا خیلی خوب نیستم‌همش تهوع دارم و یه حال بدی  بله رفتم دیدم خداروشکر قلبشو&nbs ...

مبارکت باشه عزیزم الهی قلب خوشگلش 120سال برات بتپه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه هیچی  چه میدونم چنان گفت رو به بی بی چک نمیشه حساب کرد چون هورمون دریافت میکنید چیزی نگفتم

والا منم اون همه داروی هورمونی استفاده کردم تازه سه ماه قبلشم هم پانکچر داشتم هم انتقال ولی بازم بی بی چکم منفی شدش با اینکه ازمایشم مثبت شدش

سلام عزیزم شما هم سقط مکرر هستید؟ با ای وی اف باردار میشید سقط میکنید یا طبیعی؟

عزیزم من یه بار با ای یو ای باردار شدم ک پوچ شد سقط کردم دو بار ای وی اف بتام رفت بالا افت کرد و یه بار طبیعی بتا رفت بالا افت کرد دکتر زرنانی همرو سقط مکرر حساب کرد

من شکرخدابتام رفت بالا.از168ک سه شنبه آزمایش دادم رسیدب 979.واقعابرام معجزه شده باورم نمیشه.دعام کنی ...

آرزو جان خیلی مبارکت باشه خداروشکر عزیزم انشالله صحیح و سالم و به موقع دردونتو بغل بگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم ۴ بار سقط کردم البته طبیعی باردار شدم شما همه آزمایشاتون سالم بود؟

من همه ازمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ دادم دکتر زرنانی گفت همه سالمه مشکل رحم ک التهاب داره دکتر تشخیص داد ک ۵ هفته دارو مصرف کنم  التهاب از بین بره اگه نره هر سری سقط دارم

آرزو جان خیلی مبارکت باشه خداروشکر عزیزم انشالله صحیح و سالم و به موقع دردونتو بغل بگیری

ممنون عزیزم.ان شالله قسمت همه منتظرا

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢