2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم  والا تیروییدم رو۵بود گفتم شروع نمیکنه  ولی رفتم گفت مشکلی نیست گفت احتمالا خ ...

اره عزیزم درسته ...ببین ازاین به بعد رفتی یه برگه وخودکار ببر به نوروزی بگو شمابگو من بنویسم دستخطشو نمیشه خوند ...روز ۸میری یه امپول میده که تخمکا بالغ بشن دوباره دوروز بعد میری سونو میشی امپول ازادسازی میده بعد که زدی دوروز بعدش پانکچر میکنن ...پرسیدی بهمن میری یا ابان ؟ فرش انتقال میده یافریز ؟ 

ذخیره تخمدان تون چندبود؟تقویتی چیزی خوردی؟رژیم غذایی تواون دوهفته نداشتی؟

ذخیرم پنج و خورده ای بود

از سه ماه قبل رژیم داشتم غذاهای گرم و مقوی میخوردم

میوه فقط میوه های گرم 

مغزیجات و مویز 

قطره زنجبیل و زعفران داخل عرق کاسنی

کپسول جیسینگ 

کپسول رویال ژلی

ویتلمین ای و دی و فولیک اسید 

شیرینیجات حذف 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شکرخدابتام رفت بالا.از168ک سه شنبه آزمایش دادم رسیدب 979.واقعابرام معجزه شده باورم نمیشه.دعام کنی ...

خیلی خوشحال شدم برات خدابرات حفظش کنه ایشالا سالم بغل میگیری نینی نازتو 

اره عزیزم درسته ...ببین ازاین به بعد رفتی یه برگه وخودکار ببر به نوروزی بگو شمابگو من بنویسم دستخطشو ...

ببخشید روز هشت امپول چی میده به من هیچ امپولی نداد به غیر از سینال اف اسمشو نمیدونی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
بعد از اچ ام جی باید سینالو ادامه بدی یا قطع کنی به من که نداد

من که گونال داشتم نه قطع کردم بعد اچ ام‌جی زدم وبعد اچ سی جی ..یه امپولی هم بود یادم نیس چی بود ۱۱تا بود اصلا یادم نیس برای پانکچر بود یا انتقال قبل عیدم که کنسل شد گیج شدم بخدا 

من که گونال داشتم نه قطع کردم بعد اچ ام‌جی زدم وبعد اچ سی جی ..یه امپولی هم بود یادم نیس چی بود ۱۱تا ...

ممنون عزیزم که جواب دادی شایدم به خاطره همونم بوده تخمکم کم شده چون تو سنویه اول تخمکام خیلی بیشتر بود هرچی هم ازش پرسیدم بقیش چی شد جواب درست حسابی نداد من امپول اون جوری نداشتم این امپول عضلانیه یازیر جلدی

باید نود درجه بگیری مگه نوروزی بهت یاد نداد ؟ یه باربری درمانگاه میزنن یادمیگیری 

وایی من ۴۵ زدن تو درمانگاه برام سینال اف هارو هوا گیری هم میخواد 

ممنون عزیزم که جواب دادی شایدم به خاطره همونم بوده تخمکم کم شده چون تو سنویه اول تخمکام خیلی بیشتر ب ...

اینایی که روز ۸پری میزنی عضلانیه ...ببین عزیزم تعداد تخمک همون  تا۷روز اول مثلا ۵تا خوبش هست همونا میمونه فقط دارومیدن کیفیتش بهتر بشه وبالغ بشه که بتونن تخمکارو بکشن مثلا به من گفته بودن کلا ۶تاتخمک دارم روز پانکچر بهم گفتن ۸تا تخمک دارم ...عزیزلم امیدوارم  حتی یدونه هم باشه پسر باشه وانتقال بدی مثبت بشی خیلی سخته منکه داغون شدم وپشیمونم 

وایی من ۴۵ زدن تو درمانگاه برام سینال اف هارو هوا گیری هم میخواد 

برای من گونال بود فرقی باسینال نداره که فقط فرقش اینه که خارجی بود هواگیری نمیخوادو زاویه اش باید۹۰ درجه باشه