2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم از محبتت نفسی جان پسرت پستونک میگیره؟‌ هرکاری میکنم نمیگیره.کلافم کرده 

پسرم.از اول خییلی خوب گرفت پستونک عااشقش بود

ولی از واکسن.4ماهگی ب بعد ک.خیلی بدآروم.شد دبگه هرکاری کردم.نخورد😒الانم هرازگاهی براش میارم.ولی تف میکنه بیرون .خیلی دوس داشتم بخوره حداقل باهاش خوب میتونست بخوابه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی گلم انشاالله شما هم به مرادت برسی 

عزیزم گفت ۱۴ تومن میکرو

۵تومن تعیین جنسیت

فعلا سه تومن پول دارو دادم

یک وخورده ای هم ازمایش و سونو 

فقط جداجدا تخمک کشی وانتقال و...نگفت سرش شلوغ بود

خدایابه امیدخودت🌺
سلام زینب جون😍 اره من از قبل هم مهره های پایین کمرم مشکل داشت و درد میکرد .نگران بودم که نکنه این ...

منم وحشتناک کمردرد دارم😥 نمدونم بخاطر بیحسی هس یا این تغییراتی ک.زینبی میگه  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من اومدم خبر خوش بدم 😭😭😭 چجوري بايد لطف خدا رو شاكر بود  من جواب آزم مثبت شد  از اين ...

عزیزم.خداروشکر😍انشاءالله بارداری راحتی داشته باشی و بخیر وخوشی بگذره برات تااخرش💖

سلام به همه دوستان ، واي سمانه جون خيلي خيلي خوشحال شدم برات ، خدا رو هزار مرتبه شكر ، ان شا الله اي ...

سلام.عزیزم.رفتی ان تی جنسیت مشخص بودِ؟

قبل انتقال:  تو طول روز سعي ميكردم فقط گرمي بخورم چون طبعمم خيلي سرد بود سعي ميكردم رعايت كن ...

خداروشکر عزیزم چقدرخوشحال شدم 

من الان ازمطب میام بهم یه سری داروی دورناف و....داد

میگم این تغذیه هارو که سوپ پای مرغ وسیب و...کی گفت دکترت گفته یاتجربه خودته؟

حمام نرفتی حالت نشسته توسینک موهاتو شستی؟

خدایابه امیدخودت🌺