2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 😍  مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃 💃  عزیزم ا ...

ممنونم عزيزه دلم 🙏🙏🙏🙏

واقعا خداروشكر 

ان شالله تا آخرش به خوبي بگذره❤️❤️❤️

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 😍  مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃 💃  عزیزم ا ...

عزيزم من الان بتام رو گرفتم ولي عددش ٥٧ خيلي پايينه؟ يعني بالا ميره؟ كسي بوده پايين باشه؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شكر عزيزم من هم خوبم ، خدا رو شكر كه قلب دردونه ات رو ديدي ، انشا الله قسمت همه منتظرها بشه . ...

مرسی عزیزمم فقط من خیلی پاهام یخه و اینکه شبا سردمه دیشب لرز کردم زیاد دوتا پتو روم بود بعد ۴،۵ساعت احساس کردم گرممه پتو زدم کنار چرا اینطوری میشم؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزيزم من الان بتام رو گرفتم ولي عددش ٥٧ خيلي پايينه؟ يعني بالا ميره؟ كسي بوده پايين باشه؟ 

۴۸ ساعت بعدش تکرار کن ایشالا زودی میره بالا چند انتقالت بود ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آزمایش دادی؟؟

آره منتظرجوابم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
کی حاضر میشه؟

1ساعت دیگ احتمالا

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
ایشالا خوش خبری عزیزممم

انشالله.فدااات