2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم،  ان شالله که اینبار جنین های زیادی براتون تشکیل میشه و انتقالتون مثبت میشه عزیزم ...

ممنونم عزیزم ایشالله خیر برا تعیین جنسیت انجام میدم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
مرسی انشاالله شما هم به مرادت برسی البته اصلا خودم که امیدی ندارم به خودم بود همین ماه میرفتم تخمک ک ...

به خداتوکل کن

پس من چی بگم بادخیره پایین 

بسپربه خدا

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی انشاالله شما هم به مرادت برسی البته اصلا خودم که امیدی ندارم به خودم بود همین ماه میرفتم تخمک ک ...

شماالان لبنیات نمیخوری؟

برای قبل انتقال طب سنتی  وطب سوزنی و....نرفتی ؟

خدایابه امیدخودت🌺
خوب بوده که ذخیرت  چراتعدادتخمک ها کم شده

والله نمیدونم دکترم میگفت به زخیره نیست خیلی ها به داروها خوب جواب میدن خیلی ها هم بدنشون خوب جواب نمیده ولی من تو سنوی اولم تو پرونده بالا تر از ۱۰ تا تخمک زد اما چرا شد ۸ تا نمدونم از دکترمم پرسیدم گفت کسایی که تحمدان هاشون مثل من ضعیفه احتمالا تخمک پوچ داشته باشن 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
بله گلم ممکنه هایپر شه، نمی دونم عزیزم، انشاءالله که تعداد زیادی جنین تپل و ناز و گوگولی برات تشکیل ...

مرسی عزیزم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
والله نمیدونم دکترم میگفت به زخیره نیست خیلی ها به داروها خوب جواب میدن خیلی ها هم بدنشون خوب جواب ن ...

اره دیگه چرا پس 

نمیدونم والا😕

خداکنه نتیجه بگیری🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
شماالان لبنیات نمیخوری؟ برای قبل انتقال طب سنتی  وطب سوزنی و....نرفتی ؟

نه  نرفتم فعلا معلوم نیست بعد از این ۱۴ تا ال دی کی انتقال میده ولی قبل از عمل ما رژیم گرمی رو رعایت کردیم به شوشو هم کیوتن وفولیک اسید میداد دکتر با اینکه مشکلی نداره

با این ذخیره باید خیلی بیشتر جنین میشد نه؟ 

اره دکترمم تعجب کرد کارت جنینو بردم گفت احتمالا جنین شناس ضعیف بوده گفت تهران بهتره اگه تصمیم بگیری بیایی تهران من تو کرج دارو هاتو میدم فقط برایه عمل و انتقال بیا بیمارستانی که بهت معرفی میکنم

اره دکترمم تعجب کرد کارت جنینو بردم گفت احتمالا جنین شناس ضعیف بوده گفت تهران بهتره اگه تصمیم بگیری ...

با این ذخیره بیا دکتر نصر 

دکتر نصر کدوم بیمارستانه میدونی هزینش چنده با تعیین جنسیت؟

کلینیک مام 

حدود ۲۵ تومن 

رژیم غذایی هم داشتی؟