2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
مال منم بیست تا گونال ۷۵نوشته که فعلا پیداش نمیکنم ۴تام اولگالترون نوشته که نمیدونم مال ازاد سازیه چ ...

عزیزم من گونال رو یه بار ازرویان گرفتم یه بارهم رفتم رویان نبوداز۲۲بهمن گرفتیم.اورگالترون هم از داروخانه فتحی یابخشی زاده که روبروی بیمارستان دی هست گرفتم.شماهم مام میرین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم سلام فولیک اسید بهتره یا یدوفولیک؟ یا اینوفولیک؟   @زینبی_بابا     ...

من همزمان هم فولیک اسید میخوردم هم اینوفولیک

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیز م جنینای منم پی جی دی شدن من فکر میکردم فقط تعیین جنسیته یعنی کلا روشون این ازمایشارو انجام داد ...

سلام

شما pgd کردید؟ میشه بگید چه علتی داشت.جدیدا انجام دادین؟ 

هزینش چقدر شد؟

ببین عزیزم اصلا به خودت استرس نده اگه پروسه منو بدونی کلی امیدوار میشی همسرمو میخواستن بفرستن واسه د ...

وای مرسی عزیزم❤️😘😘

چقدر عالی

کلی امیدوارم کردی💕💕💕

ایشالا کارای منم گره نخوره😍😍

من دخترم و تو ششمین انتقال باردار شدم و برای بچه دوم ۱۰ تا جنینم تو پی جی دی از بین رفتن فایده ای دا ...

نمیدونم ولی هزینه اش همین خردادماه۹۹ مال هردومون باهم شد یک وصد😬😬

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

دختر من اون بار بهت گفتم!!!! همین جوری میگی pgs،اتگار پفک خریدنه 😂 لازمه ی pgs,ازمایش هول اگزومه، ...

از دکتر لاهوتی تو‌کلینیک مام پرسیدم گفتن تو پی جی اس جنین های با مشکل کروموزومی رو جدا میکنن

ما مشکل ژنتیکی نداریم به احتمال زیاد

اگه مشکلی باشه تو تخمکهای منه

ممنون از توضیحاتتون

مورفولوژی و تحرک صفر،تعدادش هم کم،آخرین بار که آزمایش داد زیر یک میلیون

مال همسرم من در همین حدود بود ابن سینا دادیم یکماه پیش🥺😔🥺😔🥺😔🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم ،امضات رو خوندم ،انشالله که اینبار حتما نتیجه میگیری  🙏هر سه پانکچرت ابن سینا بودی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مشکل ما هم هست.

جنینا رو چند روزه انتقال میدادی؟

تعداد تخمک و جنینی که هربار داشتی، یادته؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان اینجا کسی هست که جنین هاش رو pgd یا pgs کرده باشه.میشه اگر می دونید بهم بگید. هزینش رو ...

عزیزم من برای تعیین جنسیت رفتم ابن سینا ...پی جی دی بسته به تعداد جنین ۶ تا هشت تومن....پی جی اس هر جنین ۲۳۰۰ تومنه که برای مشکلات کروموزومیه....من از دکتر ژنتیکه ابن سینا پرسیدم گف پی جی اس دقته تعیین جنسیت رو میاره پایین و از ۹۷ درصد میشه ۹۰ درصد.