2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزمم ای بابا چه کم چون ماها تعیین جنسیتیم خیلی مهمه تعداد جنینا زیاد باشه ولی خدا بخواد یهو ...

عزیزم شما قرص اوابوست مصرف کردید؟ ویتامینات چیا بود؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
برایه خودم سینال اف بود با پی دی هومونگ

شاید گونال یا پیورگان استفاده میکردی بهتر بود آمپول پی دی هومونگ رو دکترم اصلا قبول نداشت.آمپول آزاد سازی خارجی خوبه.

ان شاءالله که همین دوتا جنینت پسر باشن و بچسبن به دلت

خدایا شکرت
همه یخچالیه😅منم از شمالم خونه تهران دارم اما این مسیر تا شمال رو کجا بزاریم 😑کولر زیاد کن ب ...

😄😄رفتم یخدون خریدم یخ پر کنم بزارم تو اون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
از داروخانه چند تا یخ خشک هم بخر داروهارو بزار کنار یخ ها.به ما خود داروخانه وقتی دارویخچالی باشه خو ...

آره اون از قبل دلشتم ولی تا شمال آب میشد تو این هوا رفتم یخدون خریدم که بزارم تو اون با یخ داروهارو

نه  نرفتم فعلا معلوم نیست بعد از این ۱۴ تا ال دی کی انتقال میده ولی قبل از عمل ما رژیم گرمی رو ...

انشاالله با همین دوتا نتیجه بگیری 

باز خواستی پانکچر بشی یه دکتر خوب برو رویش اصلا معروف نیست 

از قدیم گفتن چیز ارزون بی علتش نیست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خب‌یه‌کلمن‌یخ‌ببر‌داروهاتوبزارتو‌کلمن داروهاتم‌ازهرجایی‌که‌میگن‌بخر جای‌‌دیگ‌نخر

مرسی کلمن خریدم 

فقط داروهامو رفتم همونجا مام نداشت رفتم جای دیگه بهم گفتن داروهات آزاد حساب میشه 2700 بهم گفت ارزششو داره شنبه بری 13 آبان تایید کنید بیاری قیمتش خیلی پایینتره میشه فقط بهم گفت 8 صبح 13 آبان باش کسی جدیدا رفته شلوغه؟نمی تونم دیرتر برم ؟

ژل یخی داروخونه میداد به تعداد زیاد و توی نایلونش میزاشتم که تامقصد خنک بمونه.اگر هم با اتوبوس بری ش ...

کلمن خریدم یخ بریزم توش دارومم بزارم توش 

ذخیرم ۵ونیم بود...۱۶تا جنین بود ۵تاش بلاست نشدن موند ۱۰تا ...ن همسرم کم تحرکی داشت و مورفولوژی هم ۴ب ...

سلام. ببخشید میپرسم تعداد اسپرم چند بود؟ چون جنین بلاست داری میپرسم. من چون وضعیت همسرم خیلی بد هست جنینام بلاست نشدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اسپرم مشکلش چیه عزیزم؟ 

مورفولوژی و تحرک صفر،تعدادش هم کم،آخرین بار که آزمایش داد زیر یک میلیون

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...