2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
میدونم عشقم  شما که واقعا دلسوزی دوست دارم زینب جون،من کم شرکت میکنم تو بحثا ولی پیامارو میخو ...

به خدا می فهمم عزیزم حق دارین

همه ماها واسه این سختی شیرین کلی سختی تحمل کنیم

خدا ان شاالله همه رو به زودی شاد کنه و کلی فسقلی قد ونیم قد بده 😍😍😍😍

ممنون عزیزم، درسته گلم

دکترم با ذخیره 1.5 بمن اجازه نداد دوماه پشت سرهم پانکچر کنم ولی دوستم ذخیرش سه دهمه دکتر عارفی سه ماه پشت سرهم بردش سیکل پانکچر که البته نتیجه جالبی هم نداشت سیکل اولش دو جنین شد سیکل دومش چون فقط یک فولی داشت کنسل شد سیکل سوم 2 تخمک که جنین نشدند  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=147210319]عزیزم این ازمایش خون زیاد دقیق نیس حتما تست حلق وبینی بده  مطمئن شی [/QUOTEالان رفتم تست ته حلق دادم خیلی بده  

دعا کنید منفی بشه وگرنه 40 تا امپول زدم 17-18 تا فولی دارم همشون به فنا میرن

[QUOTE=147210319]عزیزم این ازمایش خون زیاد دقیق نیس حتما تست حلق وبینی بده  مطمئن شی [/QUOTEالا ...

عزیزم من روز انتقالم یه خانومی بود ازمایشش مثبت بود ولی تست حلقش منفی شده بود پانکچر کردن ایشالابرای شماهم منفیه 

سه روز اول خم راست نشدم استراحت نسبی راه میرفتم تو خونه....بله اولین سونو واژینال بود

تبريك ميگم عزيزم شما بعد انتقال علائم خاصي هم داشتي؟ لكه بيني چطور؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم من روز انتقالم یه خانومی بود ازمایشش مثبت بود ولی تست حلقش منفی شده بود پانکچر کردن ایشالابرای ...

ان شاءالله  من شنبه نوبت دارم  فقد نمیدونم من الان اچ ام جی و سینال اف رو ادامه بدم یا بخاطر شک ب کرونا قطع کنم؟ چیکار کنم

خداروشکر،بعضی دکتراواسه اوناییکه چنبارانتقال منفی داشتن سرم توصیه میکنن،وپی ارپی ک خونرسانی رحم بیشت ...

دکتر من گفت به خاطر کرونا الان دیگ سرم هم نمیدن چون دکتر گفت سیستم ایمنی ضعیف میشه هم از اینور میوفتیم هم از اونور

عزيزم منم دقیقاً لثه سمت راستم متورم شد، لپم درد میکرد، گلم آزیترو بخور اگر با یه بسته هم جواب نداد، ...

مرضی جون گلم بیا از خودت خبر بده 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دارو واسه تخمک کشی بخوریم کرونا بگیریم رحم و تخمک ها اذیت نمیشن اگه تخمک کشی نشه؟؟؟ حدود قیمت دارو ها چقدره؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
به خدا می فهمم عزیزم حق دارین همه ماها واسه این سختی شیرین کلی سختی تحمل کنیم خدا ان شاالله همه رو ...

سلام دوستان من ازمایش تیروییدمو بردم نشون دکترم دادم خیلی تعجب کرد گفت دوماه پیش تنظیم بوده چطوری رفته بالا من هربارتوازمایشگاه محلمون ازمایش تیرویید میدادم اینبار رفتم مرکزناباروری رویش

گفت شاید ازمایشگاه خطاداره دوباره ازمایش نوشت شنبه جای دیگه انجام بدم

حالا میگم با این عدد تیرویید که ۵ بود باید سیکلمو کنسل کنم😭😔

یااینکه دکتر ادامه میده؟

خدایابه امیدخودت🌺
دکترم با ذخیره 1.5 بمن اجازه نداد دوماه پشت سرهم پانکچر کنم ولی دوستم ذخیرش سه دهمه دکتر عارفی سه ما ...

آخی بنده خدا دوستت، آخه چرا این دکترا بیماری رو اینجوری بازی میدن، حالا من ذخیره تخمدانم برعکس بالاس، 12.7 هست، یه بار 9 تیر امسال پانکچر شدم 36 تا تخمک گرفتن، 17 تا جنین تشکیل شد و 6 تا به مرحله پنج روزه رسید که روشون آزمایش تالاسمی(با pgd) میخان انجام بدن ولی مرکزم میگه 6 تا جنین کمه برای شانس موفقیت میکرو با توجه به سالم بودن جنینا بعد از آزمایش، باز میخوام برم تخمک کشی به نظرت تو مهر برم خوبه؟با توجه به اینکه بعد از تخمک کشی هایپر شدم و شکمم شدیدا آب آورد، البته بعد از پریود خوب خوب شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان من ازمایش تیروییدمو بردم نشون دکترم دادم خیلی تعجب کرد گفت دوماه پیش تنظیم بوده چطوری رف ...

عزیزم ازمایشگاه خیلی مهمه من یه باررفتم ۵بود دکتر گفت تو تهران سه تا آزمایشگاه هست که همه ی دکترا نتیجشو قبول دارن یکی دانش ...یکی پاتوبیولوژی مرکزی یکی هم یادم نمیاد چی بود من رفتم دانش تیروییدمو ۲ونیم زده بود توازمایش اولی کلسترولو ۲۴۰ زده بود ولی دانش ۱۶۰ زده بود منم به دانش اعتماد کردم شماهم حتما ازمایشتو تکرارکن