2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
من pgdنکردم خیلی در جریان نیستم ولی انگار یکی از دوستان میگفت ۱۰ جنین رو ۱۱ تومن گرفتن  بازم م ...

مرسی عزیزم 🌺دکتر ویتامین بهت چیا داد؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شروع کردم قرص ویتامین رو ۲ کیلو اومد روم با این قرص دیگه میترکم 😑

پس چرا من و خواهرم هر کار میکنیم چاق نمیشیم. نعمتیه که زود چاق میشین به خدا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شهریور میرم پانکچر. اگه اینسری هم تخمک نداشته باشم که جنین بشه، دیگه پانکچر نمیکنم. اما نمیدونم بعدش ...

خدا بزرگه فکرای خوب خوب بکن حتما اینبار تخمک باکیفیت داری👶😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها از خانومی که اسم کاربریش بادخرید بود خبر ندارید؟؟؟؟

سلام عزیزم ممنون که به فکرم بودی من پری شدم رفتم دکتر بهم ال دی داد برایه ۱۴ روز باز برم پیش دیگه نمیدونم کی برام انتقال میدن گفت یک روز قبل از انتقال هم جنین هاتو تعیین جنسیت میکنیم ‌....ولی راستشو بخوایی خودم گفتم دوباره تخمک کشی کنم اما دکترم گفت شانستو امتحان کن ببینیم خدا چی میخواد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خدا بزرگه فکرای خوب خوب بکن حتما اینبار تخمک باکیفیت داری👶😍

راست میگی. من بنده بدیم. خدا خیلی مواظب منه، خیلی شرمندشم. امیدوارم که اول به دوستام و منتظرای نی نی این تاپیک نظر کنه، کنارشونم به من.

پس چرا من و خواهرم هر کار میکنیم چاق نمیشیم. نعمتیه که زود چاق میشین به خدا

من استعداد چاقی رو خدا بهم زیادی داده دائم باید رعایت کنم وگرنه واقعا چاق میشم نصف زندگیم تو رژیم و رعایت داره میگذره 😁

سر بارداری قبلیم ۳۵ کیلو چاق شدم با این قرصا که همش رو اب کردم 

من استعداد چاقی رو خدا بهم زیادی داده دائم باید رعایت کنم وگرنه واقعا چاق میشم نصف زندگیم تو رژیم و ...

آفرین واقعا با این اراده ای که داری. اما ما هرکار میکنیم گرم گرم وزن اضافه میکنیم اونوقت اگه یه شب یه ساعت دیرتر بخوابیم یک کیلو وزن کم میکنیم! منظورم اینه عین آب خوردن وزن کم میکنیم

ویتامین بهت چیا داد؟ یه شوهرت؟ 

به همسرم هیچی چون خدارو شکر اوضاعش خوبه. به منم گفت فقط ویتامین د و فولیک اسید. حتی گفتم بهم انوکسا بده چون یه کم غلظت خون دارم گفت نه چون چاق نیستی نیازی نداری. اگه مکمل هم میداد من چون معده ام نازش زیاده نمیتونستم بخورم

آفرین واقعا با این اراده ای که داری. اما ما هرکار میکنیم گرم گرم وزن اضافه میکنیم اونوقت اگه یه شب ی ...

داری از ارزوهای من حرف میزنی 😂چی میشد منم این جوری بودم دو‌ هفته ویتامین خوردم ۲ کیلو چاق شدم تا اخر کار باز ۳۰ کیلو میشه، نعمتی داری خبر نداری

راست میگی. من بنده بدیم. خدا خیلی مواظب منه، خیلی شرمندشم. امیدوارم که اول به دوستام و منتظرای نی نی ...

نه اینکه مضطربیم و فکرمنفی داریم طبیعیه کاملا😍😊 منم یه مدته خیلی ناامیدم اما امروز حسم مثبته دو تا مطلب اینستا دیدم که دوتا خانوم با مشکل ناباروری، باردار شده بودن خیلی حالم خوب شد😍 بخدا هممون نتیجه میگیریم. بنظرم کسایی ک تا الان نتیجه نگرفتن خودشون پی گیر درمان نبودن وگرنه  من و شما و امثال ما که تلاش میکنیم مطلب میخونیم و سعی داریم بهترین راه رو بریم بی شک نتیجه میگیریم👶👶👶✌✌ ب امید نی نی های خوشگلمون ک خیلی زود صورت ماهشون رو میبینیم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به همسرم هیچی چون خدارو شکر اوضاعش خوبه. به منم گفت فقط ویتامین د و فولیک اسید. حتی گفتم بهم انوکسا ...

اوابوست نمیخوری؟ دکتر مخالفش نباشه من خریدم 

داری از ارزوهای من حرف میزنی 😂چی میشد منم این جوری بودم دو‌ هفته ویتامین خوردم ۲ کیلو چاق شدم تا اخ ...

باورت میشه یه ساعت پیش خواهرم پیام داد گفت لیلا کلافه شدم دیگه، چرا هرکاری میکنیم چاق نمیشیم؟!