2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

سلام عزیزان خوبین ببخشید من برا ivf تعیین جنسیت میخوام برم ابن سینا  گفتن ۱۶ تومن میشه میخواستم بپرسم واقعا همین ۱۶ تومن یا بعدا بیشتر میشه؟کسی بوده که کمتر از اینا هم خرج کرده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان خوبین ببخشید من برا ivf تعیین جنسیت میخوام برم ابن سینا  گفتن ۱۶ تومن میشه میخواستم ...

مامان ماهک همون مرکز تعیین جنسیت کرد بیست بالا هزینش شد 

همیشه از رقمی که میگن بیشتر در نظر بگیر

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام عزیزان،ی سوال داشتم.من روز چهارم انتقالمم از صبح ک از خواب بیدار شدم سرگیجه داشتم ب مرور حالت تهوعم داشتم صبحانه خوردم فرقی نکرد ولی ناهار خوردم خیلی کمتر شد اما هنوز یکم هست.ب نظرتون از علائم بارداریه یا اثر داروها.اینم بگم ک توی این ده روز دارو استفاده میکنم و سری قبل ک ای وی اف شدم اصلا اینجوری نشدم.

با کریمان کارها دشوار نیست  
آرزو جان شما بالاخره مامان شدی یا ن؟ببخشید صفحات زیاد نمیتونم همه رو بخونم

هنوزمعلوم نیست.شنبه مشخص میشه.چون بتادادم مثبت بودبعد2روزرفت بالاهم ولی بعدش خونریزی داشتم حالاشنبه بازآزمیدم ببینم ب امیدخداچی میشه

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
الانم نگاه کردم تو سایت دارویاب داشت داروخانه دکتر صنیعی ۵۴۷۹۰۰ تومن منم از همین جا سفارش دادم فکر ک ...

عزیزم تو سایت نمیاره 

😞

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
الانم نگاه کردم تو سایت دارویاب داشت داروخانه دکتر صنیعی ۵۴۷۹۰۰ تومن منم از همین جا سفارش دادم فکر ک ...

سفارش دادم شما ذخیرتون چند بود؟ کمک به ذخیره میکنه یا کیفیت تخمک؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اهان پس توام مشکل انعقادی داری؟ منم انوکسازدم چه میسوزونه. من فقط اونوزدم دیگه اسپرین گفت لازم نیست ...

قربونت عزیزم نه  مشکل انعقادی ندارم کلا دکترم برا همه تجویز میکنه.

حالا فکراتو کن ان شاءالله که هر جا رفتی دست پر برگردی.

خدایا شکرت