2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما پیش نصر میرید؟ عکس رنگی از شما خواست؟ کسایی که مثبت شدن باهاش تو پیج اینستا کامنت زیاد میزا ...

عزیزم ادمین پیجش کامنتای مخالف و منفی رو پاک میکنه، نمیگم دکتر بدیه،اگر بد بود که خودم ادامه نمیدادم

ولی در کل ivfیعنی انقدر ادامه بدی تا در نهایت مثبت بشی

و در نهایت فقط به شانست و خواست خدا بستگی داره

خواهش 
دکتر نصر گویا تو انتقال خیلی خوب هستن البته وقتی به ته همه اینا فکر میکنم نتیجه اینکه تا خدا نخواد ب ...

من کسی رو میشناسم دفعه ی ششم با نصر مثبت شده، بهرحال پیش هر دکتری باید پشتکار داشت و ادامه داد

ولی نا امید نشین 

انقد ادامه میدیم تا اخرش به هدف میرسیم 

خواهش 
@زینبی_بابا         من ۵ بار انتقال منفی داشتم  حتی یه بارم م ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم من ۵بار انتقال منفی داشتم رفتم دکتر طب سنتی گفت رحمت سرده من وقتی میخام پریود بشم مثلا امروز یه لک میبینم از فرداش خونریزی زیاد میشه که گفت نشونه سردی رحمه همیشه رحم و تخمدانام رو با سیاه دونه چرب میکردم و با یه شال می‌بستم موقع ظرف شستن گفت نباید لباست خیس بشه حتمن پیش بند ببند و تو خونه بهم گفت دامن نپوش شلوار بپوش تا رحمت گرم بشه چند روز هم مونده بود به انتقالم بادکش رحم و تخمدان برام انجام داد و طب سوزنی هم برام کرد که شکر خدا باردار شدم

عزیزم ادمین پیجش کامنتای مخالف و منفی رو پاک میکنه، نمیگم دکتر بدیه،اگر بد بود که خودم ادامه نمیدادم ...

برا اوناییکه ذخیره بالا دارن خوبه ولی ماها که همین ذخیرم که داریم میگن نمیشه اهدایی چقدر باید ادامه بدیم

خدایا شکرت
آخی بنده خدا دوستت، آخه چرا این دکترا بیماری رو اینجوری بازی میدن، حالا من ذخیره تخمدانم برعکس بالاس ...

نمیدونم عزیزم وضعیتت خاصه دکترت باید نظر بده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دکتر نصر گویا تو انتقال خیلی خوب هستن البته وقتی به ته همه اینا فکر میکنم نتیجه اینکه تا خدا نخواد ب ...

دقیقا 

حرفتو کامل قبول دارم 

انشاله که همه نتیجه بگیریم 

خدایابه امیدخودت🌺