2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
عزیزشما نان وماکارونی وسیب زمینی وبرنج میخوردید؟

بله زندگی عادی رژیم خاصی نداشتم همه چیز میخوردم غیر از چیزایی که گرمیه وزیادیش بده

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اما به نظر میرسه چون سلول جنین هم از پدر تشکیل شده هم مادر، همسرتون هم بررسی بشن مشکل اسپرم ن ...

چرا عزیزم واریکسل داشت عمل کرد ۳ سال پیش ولی اصلا خوب نشد مشکل تحرک اسپرم رو به جلو داره ک کمه  مورفولوژی بد نیست ۵،۴ بوده

اجیل اینام میخوردی؟ نون برنج و شیرینی؟؟؟  من ویتامین مصرف میکنم و لبنیات رو قطع کردم  ...

اجیل نخوردم ....نون وبرنج بله ....لبنیات خیلی کم

مبارک باشه انشالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی تون صحیح و سالم به دنیا بیاد.خدا روشکرکه دلتون ش ...

ممنون عزیزم  انشاللله به زودی نوبت شما ....همسرم شیش ماه دارو ومکمل استفاده کرد نمیدونم تاثیر داشت یا نه چون ازمایش مجدد ندادن واسپرمش فقط گفتن ای وی اف مناسبه

سلام خانوما ببخشید بعداز انتقال چن روز باید استراحت کرد من شهرستانم و میخوام بیام تهران خونه برادرم فقط اونجاست  ماشینمون هم باریه وسواریش زیاد خوب نیس مترسم برگردم جنین نگیره  میشه منو  راهنمایی کنین مرسی 😘😘 

آنتی تی پی او بالاست و تیروئید کم کار حتما باید بری دکتر غدد تا قبل از انتقال اوکی بشی  ویتامی ...

شنبه وقت سوو بهم داده الانم اوابوست وآس آ و..میخورم دکترداده

خدایابه امیدخودت🌺
بله زندگی عادی رژیم خاصی نداشتم همه چیز میخوردم غیر از چیزایی که گرمیه وزیادیش بده

شما سه روز اول  چطوری گدروندین

بعداینکه بی بی مثبت شد برای سونو واژینال رفتین؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام خانوما ببخشید بعداز انتقال چن روز باید استراحت کرد من شهرستانم و میخوام بیام تهران خونه برادرم ...

این طور که دوستان میگن خیلی استراحت نیست زندگی عادی باید داشت 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
پس چطوری باید رحمو گرم نگه داشت اگه گرمی نخوریم

قبل انتقال باید شروع کنی ورزش وپیاده روی و خوراکی های گرم عسل ودارچین بخورین وروغن سیاه دونه بزنین .....

قبل انتقال باید شروع کنی ورزش وپیاده روی و خوراکی های گرم عسل ودارچین بخورین وروغن سیاه دونه بزنین . ...

اینارومیخورم

اوکی منطورتون این بود بعدانتقال گرمی نخوردید؟

خدایابه امیدخودت🌺
شما سه روز اول  چطوری گدروندین بعداینکه بی بی مثبت شد برای سونو واژینال رفتین؟

سه روز اول خم راست نشدم استراحت نسبی راه میرفتم تو خونه....بله اولین سونو واژینال بود

سه روز اول خم راست نشدم استراحت نسبی راه میرفتم تو خونه....بله اولین سونو واژینال بود

اوکی 

خداروشکر

انشاله نی نیت صحیح وسالم بیادبغلت براماهم دعاکن🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺