2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

من از تجربیات @تورک_آنا    خیلی استفاده کردم خیلی ممنون از تاپیک خوبش انشاالله هر جا هست صحیح وسالم باشن تجربیاتش عالیه 😍😍😍😍😍

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هیچ کدوم نداشتم فقط تنبلی تخمدان واسپرم ضعیف بود شیش ماه قبل شروع درمان  مکمل ودارو استفاده ...

چه عالی توضیح دادین انشاله نی نی سالم بیاد

به کمرتون گیاه میچسبودین یعنی چی؟متوجه نشدم

خدایابه امیدخودت🌺
اره نترسید من کیست اندومتریوز داشتم که اون باعثش بود الکی واسه کسی این مشکل پیش نمیاد

نمیدونم والا،بنظرشمااگه۱تا۱۰رودرنظربگیریم عکس رنگی باامپول بی حسیکه میزنن چندتادردداره؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
شماهم باعکس رنگی متوجه شدن؟؟

تو عکس رنگی چسبندگی فهمیدن ، بعد یه لاپارسکوپی انجام دادن که شستشو دادن و گفتن چسبندگی خیلی زیاده کاریش نمیشه کرد، الان پیش یه دکتر دیگه رفتم ، قبل از این که پرونده منو ببینه با سنوگرافی گفت چسبندگی شدید داری ، من یکبار انتقال منفی داشتم با جنین های گرید عالی ، بعد که پرونده منو خوند گفت احتمال زیاد باید لوله بردارم ، دیروز تخمک کشی داشتم ، همه جنین ها گفتن باید فریز بشه ، اجازه انتقال ندارم ، حالا فردا میرم پیش دکترم ببینم چی میگه ؟ تاریخ عمل مشخص کنه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
تو عکس رنگی چسبندگی فهمیدن ، بعد یه لاپارسکوپی انجام دادن که شستشو دادن و گفتن چسبندگی خیلی زیاده کا ...

ببخشیدخب چسبندگی داشته باشین چی میشه؟مگه بارداری طبیعیه که لوله بایدبازباشه؟یعنی تو ای وی افم بایدلوله سالم باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود