2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

سلام! من هفته دیگه نوبت آی وی اف داشتم. دکترم نوبتمو کنسل کرد. گفت پروژسترونت خیلی بالاست. احتمالا تخمک گذرایت همون اول پریودت بوده! گفت پریودت الکی بوده! حالا باید صبر کنی تا پریود بعدیت! خیلی ناراحتم. می ترسم که دوباره پریود بعدیمم همینجوری باشه😭! شما تجره همچین چیزی رو نداشتین؟ و اینکه عدد fsh ام 8.1 و تعداد فولیکولایی که سونو نشون داد ۱۲ بود. به نظرتون اینا عددای خوبین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه یجاگف امپول بی حسی نیس زیرزبونی میدن مسکنه

ترسش از خودش بیشتر ادم رو داغون میکنه

من اینقدر چیز بد راجع بهش خونده بودم روز عکس رنگی گریه میکردم همه نگام میکردن. از این سوکت های سرم زدن به دستم منم گریهههه که مگه قراره حالم بد بشه؟

ولی خیلی خیلی راحت بود. فقط حس کردم یه مایعی رفت داخل رحمم. مثل یه درد پریودی خیلی کم.

خود علم پزشکی عقلش میرسه اگه چیزی درد غیر قابل تحمل داشته باشه مسکن قوی یا بیهوشی میده واسش.

پس این هیچی نیست.

سلام! من هفته دیگه نوبت آی وی اف داشتم. دکترم نوبتمو کنسل کرد. گفت پروژسترونت خیلی بالاست. احتم ...

چون پروژسترونتون بالا بوده تخمک گذاری زود انجام شده؟

خوب شاید برای دفعه بعد سونو زودتر بهت بدن که از دستشون ندی.

منم همیشه احساس میکردم تخمک گذاریم ۱۲ سیکلمه نه ۱۴

با اینکه دوره هام ۲۹ روزه است.

مال پروژسترون بالاست یعنی؟

چون پروژسترونتون بالا بوده تخمک گذاری زود انجام شده؟ خوب شاید برای دفعه بعد سونو زودتر بهت بدن که ا ...

نمی دونم فک کنم کلا هرمونام به هم ریخته! دکتر بهم گفت پروژسترونت واسه روز دوم پریود خیلی بالا بود و نشون میده که تخمک گذراریت همین یکی دو روز پیش بوده!  با پروژسترون فقط می فهمن تخمک گذاری دقیقت کیه و براساس اون دارو میدن واسه ای وی اف

خونه که هیچ خواهر من روز بعد از انتقال رفتم سر کار طبقه دوم بدون آسانسور  خونه مادرم هم گاهی ب ...

واقعا دقیقا روز بعد از انتقال رفتین سرکار؟؟؟ 

حالا فک کنین من غذاهامو لز قبل از انتقال میخوام اندازه ۳ روز بپزم،بعد فقط میخوام گرمش کنم،همش میگم نکنه این بلند شدنه و گرم کردنه نکنه باعث بشه جنین نگیره 🤔🤔🤔

خواهش 
خانوما شما که ازشهرستان میایید دکتر داروهاتونو چیکار می کنید من دکتر نصر بهم گفته حتما از داروخانه خ ...

از داروخانه چند تا یخ خشک هم بخر داروهارو بزار کنار یخ ها.به ما خود داروخانه وقتی دارویخچالی باشه خودشون یخ هم میدن.