2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
به نظرت رژیم غذایی خیلی تاثیر رو تخمک  نداره؟ دارو ویتامین میخوردی؟

به نظرم داشتن رژیم غذایی نرمال به تقسیم سلولی با کیفیت تخمک منجر میشه و ورزش و مصرف آنتی اکسیدان ها

من دکترم برام مکمل ننوشت برای تخمک واسه همین دیگه نخریدم

اما ژل رویال اصل از کندو دار گرفتم و زمان شروع داروهای تحریک تخمک گذاری هم خودم و هم همسرم هر صبح می‌خوردیم 

آبمیوه طبیعی هم خیلی زیاد هر دو مصرف میکردیم و پیاده روی

همسرم هم آب زیاد می‌خورد و بیضه ها رو با آب خنک میکرد در طول روز و ولمن، ویتامین سی 250، ویتامین ای 100 روزانه مصرف می‌کرد 

سلام زینبی جون خوبی؟ گل پسرت چطوره؟  من دوباره برگشتم میخوام باز برم میکرو  بنظرت دکترصا ...

سلام عزیزم

چند روز بود عجیب به یادتون بودم اسم کاربریتون رو دقیق نمیدونستم ان شاءالله که اینبار مثبتید

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه بگید بعد انتقال چیا بخوریم خوبه که یبوست نشیم بعدم چ غذاهایی بخوریم خوبه چکار کنیم منو را ...

گلم صبح ها یه لیوان آب ولرم جوشیده شده بخور

در طول روز کاهو و روغن زیتون (سالاد) حتما تو برنامه غذاییت باشه خصوصا وقتی گوشت قرمز دارین چون گوشت به شدت یبوست زا هست

اگر دچار یبوست شدی هم آلو خشک رو بذار تو آب خیس بخوره و بعد مصرف کن

مصرف زیاد میوه هم عالیه، 

اگر نصف حجم خوراکی که هر روز داریم میوه و سبزیجات باشه خیلی عالیه، مشکل یبوست و اضافه وزن حل میشه و کلا سبک زندگی سالم میشه

حالا نمیگم اصلا فست فود مصرف نشه، نه اون هم اگر تو خونه هفته ایی یک بار درست کنی عالیه و مشکلی نداره

آخه گفته نود درجه باشه منم قبلا خیلی کبود میشد الان بعد تزریق اصلا فشار و مالش نمیدم دیگه زیاد کبود ...

من ۴۵ درجه میزدم  بعد توحالت ۹۰ درجه نگه میداشتم وتزریق میکردم ...عیب نداره واسه داشتن نینی سالم نیازه عزیزم 😘

والا من اون موقع از مدتها قبل رفته بودم طب سنتی و چون طبعم سرد بود بیشتر گرمی میخوردم، الان دیگه خیل ...

زینب جون استفاده از روغن کنجد خطرناک هست من بعد انتقال دیگه استفاده نکردم ولی دیروز یکم سرخ کردنی باهاش سرخ کردم روز ۴ انتقال بود تا دیروز حالت پریودی  شدید داشتم ولی امروز ندارم.

خدایا شکرت
سلام عزیزم  استراحت مطلق اصلانباشه حتی سه روزاول؟ یاسه روزاول استراحت مطلق ازروزچهارم کمی تحر ...

سلام عزیزم اصلا اصلا اصلا خیلی ضرر داره گلم و نه تنها کمکی نمیکنه خون رسانی به رحم هم مختل میشه و شانس حاملگی میاد پایین

گلم من تو چند تا مقاله معتبر نتایج تحقیقات بر روی افراد بعد از انتقال جنین رو خوندم، و نتیجه این بود:اون دسته که 24 ساعت اول بفرست داشتن آمار حاملگی پایین تر بود به طرز معنا دار 

پس اگر دوست داری باردار بشی حتما فعالیت های نرمال قبلی رو داشته باش

مثلا اگر قبلا همیشه پیاده روی داشتی بعدش هم داشته باش

اگر قبلا کارهای خونه و سر کار رو انجام میدادی بعدش هم داشته باش

نه اینکه مثلا کوهنوردی بری

ولی اون جوری هم کمتر به انتقال و روز آزمایش فکر میکنی و کمتر افکار مزاحم بهت استرس میده 

و هم خون رسانی به رحم که مهمترین اصل هست حفظ میشه

دوستان گل کلا استراحت مطلق از علم پزشکی نوین حذف شده کاملا به دلیل خطرات زیادی که داره، حتی بعد از عمل دیسک کمر میگن روز بعد طرف راه بره

بعد از جراحی های شکمی مثل سزارین همون روز میگن بیمار راه بره چون خیلی خیلی اهمیت داره و خوابیدن مفرط خطر لخته خون و... داره